MAJKU JE UBILA DOK JE GRLILA, A ZATIM JE ZAKLALA OCA I PSA: Andrea (17) je poštedela smrti samo brata uz OVE REČI!
Andrea (levo) imala je problema sa indetitetom, Foto: Facebook printscreen

JEZIVO

MAJKU JE UBILA DOK JE GRLILA, A ZATIM JE ZAKLALA OCA I PSA: Andrea (17) je poštedela smrti samo brata uz OVE REČI!

Balser, koja je imala 17 godina kada je nožem ubila majku i oca, zatražila je oproštaj od preostalih članova porodice

Objavljeno: 22:33h

Andrea Balser, tinejdžerka koja je priznala policiji da je "pukla" i ubila roditelje zbog problema s rodnim identitetom i prihvatanjem, osuđena je na 40 godina zatvora.

Balser, koja je imala 17 godina kada je nožem ubila majku i oca, zatražila je oproštaj od preostalih članova porodice, od kojih je većina tražila najveću moguću kaznu.

- Danas ne govorim da bih molila za milost ili da bih se spasla od zaslužene kazne. Ovde sam samo zbog jedne stvari, zato da bi zatražila oproštaj od porodice - rekla je na suđenju.

Njen pravni zastupnik je rekao da se optužena u vreme ubistva borila se teškoćama koje je pratila promena pola iz muškarca u ženu i da nije imala podršku porodice. Njen stariji brat Kristofer Balser, koga je poštedela, izjavio je, međutim, da su njena opravdanja "neubedljiva" i zatražio strogost od sudije.

- Smatram da bi blagost samo vratila na ulicu ubicu, koja se ne kaje zbog onog što je učinila - rekao je on.

Porodica je na suđenju rekla da su Alis i Antonio Balser, koji su oboje imali 47 godina kada su ubijeni, bili brižni roditelji i da je pozivanje na rodni identitet, zlostavljanje i nedostatak podrške "uvreda za porodicu, društvo i LGBTQ zajednicu".

U zabeleženom telefonskom razgovoru s policijom, Andrea Balser je rekla dispečeru da je majci zarila nož u leđa, a zatim ubila oca, koga su probudili suprugini krici. Balser je rekla policiji da je ubola majku dok ju je grlila. Policija je zatekla očevo beživotno telo, u koje je bio zaboden nož.

Tinejdžerka je ubila i kućnog ljubimca, psa rase čivava, ali je poštedela brata, rekavši mu:

- Nije tvoj red.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.