NA INTERNETU JE KUPILA OVAJ PROVOKATIVNI KOSTIM: Kada je otvorila paket, užasno se RAZOČARALA! (FOTO)
Htela je da bude seksi, Foto: Facebook printscreen

bacila pare

NA INTERNETU JE KUPILA OVAJ PROVOKATIVNI KOSTIM: Kada je otvorila paket, užasno se RAZOČARALA! (FOTO)

Lisa je odlučila "da rizikuje" pa je na Ibeju naručila seksi božićni kostim

Objavljeno:

Lisa Vilijamson, 28- godišnja majka dvoje dece iz Edinburga, i ovog je Božića želela da zablista u seksi božićnom izdanju.

Već smo više puta videli kako ono što se prodaje na internetu nije ni približno isto onome što zaista stigne na kućnu adresu, naravno, reč je o odeći koja na fotografijama izgleda kao za modnu pistu.

Lisa je odlučila "da rizikuje" pa je na Ibeju naručila seksi božićni kostim koji je nameravala da obuče za trening plesa na šipki.

Kada je primila naručenu odeću, umesto sreće i oduševljenja, usledilo je razočaranje, ali i smeh. Čim je otvorila paket primetila je da nešto ne štima. Odeća nije izgledala glamurozno kao na fotografijama, već jeftino, a i veličina je bila premala, iako je naručila odgovarajuću.

Ipak, odlučila je da isproba kostim i rezultat je - urnebesan! Gledajući se u tom, nimalo seksi izdanju, odlučila je da nasmeje svoje prijatelje i porodicu i "sramotne" fotografije" objaviti na Fejsbuku.

Nije joj lepo stajao
Nije joj lepo stajao foto: Facebook printscreen

- Ono kada čekate dugo da dođe paketić s onim što ste naručili, a dobijete nešto što nema veze s predmetom koji ste platili... Jedino je boja ista.

Napisala je to Lisa uz fotografije, a post je zaista nasmejao mnoge koji su joj ostavili popriličan broj smajlića koji označavaju smeh.

Neki su komentisali i kako je veličina kostima premala i da bi trebalo da naruči veći broj, neki su komentisali da oblik njenog tela nije za ovakav odjevni predmet.

Lisa je pojasnila kako je u opisu prodavač naveo kako je ovaj kostim vrlo prijatan za nošenje i da odlično stoji pa da je odličnog kvaliteta. Lisa se, naravno, s tim ne slaže. Zatražila je povraćaj novca pa joj je prodavač ponudio tek trećinu od iznosa, ali i "velikodušno ponudio" da zadrži naručeni kostim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.