OVOG ČOVEKA JE POLICIJA TRAŽILA PREKO FEJSBUKA: Kada su pogledali komentare na objavi, nisu mogli da veruju!
Entonija je tražila policija, Foto: Facebook

urnebesno

OVOG ČOVEKA JE POLICIJA TRAŽILA PREKO FEJSBUKA: Kada su pogledali komentare na objavi, nisu mogli da veruju!

Mnogi su se ovome smejali

Objavljeno:

Američka policija dugo se već koristi Fejsbukom kako bi građanima javljali korisne informacije, ali i objavljivali fotografija osoba za kojima tragaju.

Tako je policijska stanica američkog grada Ričlenda objavila fotografiju Entonija Akersa (38) i zatražila pomoć građana da im jave ako imaju bilo kakve informacije o njemu.

Bilo je to prošlog četvrtka i niko nije očekivao da će se u komentarima javiti osoba koju traže.

- Smirite se, sam ću se predati - napisao je Akers čiji je komentar u međuvremenu prikupio 2,6 hiljada lajkova i puno drugih komentara.

Idući dan iz policije su napisali kako ga još nisu videli pa mu objasnili kako se može sam javiti od 8 ujutro do 17 sati te da slobodno nazove ako treba prevoz. On im se zahvalio na ponudi i napisao da treba da sredi neke stvari pa da će doći kroz 48 sati.

Akers se nije pojavio u dogovorenom vremenu i usledio je još jedan komentar u kojem se izvinjava jer 'očito ima problema' kada je u pitanju održavanje obećanja. -

Znam da nemate razloga da mi verujete, ali ako se ne pojavim sutra u vreme ručka obećavam da ću vas nazvati za prevoz - napisao je i poruči im da su predivni.

I ovaj je komentar prikupio više od hiljadu reakcija dok su drugi korisnici 'umirali od smeha' čitajući njihovu korespondenciju.

Vikend je prošao i Akers se nije pojavio što je nagnalo policiju na novi status.

- Turoban ponedeljak. Dragi Entoni, je li problem u nama? - zapitali su se i poručili da su ga čekali a on ih je izigrao

- Vikend je došao i prošao. Sve više mislimo da ti nećeš doći. Molim te, nazovi nas i doći ćemo po tebe - napisali su na Fejsbuku.

Nije dugo trebalo da Akers objavi fotografiju u komentarima s natpisom 'Draga, došao sam na naš dejt'.

Ljudi su u komentarima čestitali Akersu što se pojavio i na odličnom smislu za humor. Drugi su napisali kako se nadaju da će ga ranije pustiti iz zatvora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.