BIO JE OŽENJEN, ALI JE HTEO DA POBEGNE SA LJUBAVNIKOM: Zato je skovao zastrašujući plan, i završio neslavno!
Ubica i njegova žrtva, Foto: Cleeveland police

nepromišljeno

BIO JE OŽENJEN, ALI JE HTEO DA POBEGNE SA LJUBAVNIKOM: Zato je skovao zastrašujući plan, i završio neslavno!

Miteš je zapravo bio gej, i često se upoznavao sa drugim muškarcima putem aplikacije Grindr

Objavljeno:

Farmaceut koji je godinama planirao da ubije suprugu kako bi u Australiji, sa 2 miliona od njenog životnog osiguranja, počeo novi život sa svojim dečkom, osuđen je za njeno ubistvo.

Miteš Patel (37) je ubrizgao svojoj supruzi Džesiki Patel insulin, a onda je zadavio kesom u Midlsburiju gde su živeli. Sve je iscenirao tako da izgleda kao da je provalnik ušao u njihov dom i zadavio je.

Par je zajedno vodio uspešnu apoteku, ali brak im je bio nesrećan. Miteš je zapravo bio gej, i često se upoznavao sa drugim muškarcima putem aplikacije Grindr.

Bio je u tajnoj vezi za Amitom Patelom, koji je živeo u Sidneju. Miteš je planirao da nakon smrti supruge tamo otputuje, i da povede i bebu koju je trebalo da dobiju veštačkom oplodnjom.

Na njegovom kompjuteru pronađeni su dokazi o pretragama na internetu "kako da ubijem ženu", "predoziranje insulinom", "koliko košta plaćeni ubica". Nakon ubistva, u njegovoj torbi pronađeni su špricevi sa insulinom, a jedan je bio prazan. Dok se borila za svoj život, supruga ga je takođe ogrebala po vratu.

Mitešov alibi je bio da je tada bio u teretani. Nedeljama pre ubistva, jednom od komšija je rekao da "je njegova žena jako neoprezna i mogla bi da završi ubijena".

Tokom odmora sa njom na Kanarskim ostrvima nekoliko dana pre ubistva, poslao je svom ljubavniku poruku:

- Da li misliš da će ovaj plan uspeti?

- Samo ti znaš odgovor - rekao mu je Patel.

Nakon što je namestio stan da izgleda kao provala, Patel je lažno uznemiren pozvao policiju. Utvrđeno je da nije pokušao oživljavanje, što je poroti samo otkrilo da je on ubio Džesiku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Independet.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.