OPET JE SREĆNA: Uspela je da nađe ljubav nakon užasnog silovanja
Našla je muškarca svog života, Foto: Printscreen/Tviter

od pakla do raja

OPET JE SREĆNA: Uspela je da nađe ljubav nakon užasnog silovanja

Bilo je trenutaka u kojima je bila uverena da je u životu ne čeka ništa dobro niti lepo. Mislila je da više nikada neće biti srećna. Simon Anderson (27) iz Ouklenda na Novom Zelandu 2015. preživela je užasno silovanje

Objavljeno:

Godinu dana pre toga izgubila je 92 kilograma i bila ponosna zbog toga, srećna. No petorica muškaraca su to gotovo uništila u jednoj večeri. Silovali su je dva sata dok nekako nije uspela da pobegne. Bila je u strašnom psihičkom stanju iz koga ponekad nije verovala da će se izvući, a posebno nije mislila da će se više ikada u životu zaljubiti i biti voljena.

Međutim, dogodilo se upravo to. Upoznala je predivnog Trenta Forsajta (30) koji je voli svim srcem. Nedavno ju je zaprosio i to je bilo kao u bajci. Unajmio je helikopter kojim su leteli iznad Kvinstauna, zatim su sleteli na vrh planine The Remarkables i tamo uživali u pogledu uz čašu šampanjca.

Krenuli su dalje pa sleteli na živopisno imanje The Hills uz koje se nalazi ekskluzivan golf teren u vlasništvu Sir Majkla Hila, poznatog novozelandskog zlatara, preduzetnika i filantropa koji ih je lično pozvao na svoje imanje. Potom su otišli do obližnjeg jezera. Tada je Trent kleknuo i zaprosio Simon. Bila je pozitivno šokirana, a sve su kamerama zabeležili dvoje njihovih prijatelja skrivenih u grmlju.

- Ljubav mog života zaprosila me je na najlepšem mestu na Zemlji. Upoznala sam ga pre tri godine i znala sam da će postati moj suprug jednog dana. U poslednjih nekoliko godina doživeli smo toliko toga i postigli puno. Ne mogu dočekati da zajedno izgradimo svoj život - rekla je, a potom uputila nekoliko reči samo njemu:

- Hvala ti što si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu. Ne mogu da verujem da te sada mogu zvati verenikom. To je bilo kao san. Ne mogu da opišem ta osećanja. Volela bih taj dan ponovo da doživim, iznova svaki dan - kazala mu je i čvrsto ga zagrlila.

S prekomernom težinom ima problema otkad je bila devojčica. Od 14. do 17. godine debljala se 10 do 15 kilograma godišnje. Do kraja srednje škole težila je neverovatnih 169 kilograma.

- Krenulo je od toga da sam bila malo bucmasta do naglog porasta kilaže u srednjoj školi. Odlučila sam nešto da preduzmem i otišla sam na podvezivanje želuca u avgustu 2014. godine. Nakon toga sam izgubila neverovatnih 92 kilograma - ispričala je, a prenosi Daily Mail.

Godinu dana nakon gubitka silnih kilograma i sreće od ponosa koji je osećala zbog toga, dogodilo se nešto strašno - bila je brutalno silovana.

- Bila je to sreda uveče. Bila sam s nekoliko prijatelja u baru. Do oko 3 sata ujutro osećala sam se prilično pripito i spremno da odem kući, ali nisam znala gde su mi prijatelji otišli. Tada je do mene došla grupa mladića. Odvezli su me kući i dopratili unutra. Tek tada sam shvatila šta će se dogoditi. Njih petorica su me silovala dva sata. Učinila sam sve što sam mogla da ih zaustavim, ali nisam imala kontrolu - prisetila se večeri koja ju je psihički gotovo uništila.

Nakon dva sata torture uspela je bosonoga da istrči iz kuće. Nedeljama nakon toga u glavi joj je vladao potpuni haos. Prijatelji su je uveravali da bi trebalo da ode u policiju, no ona se nije osećala sposobnom da to uradi.

- Nisam mogla da zamislim da se iznova prisećam šta mi se dogodilo i prepričavam to policajcima. Nisam imala psihičke snage za to, posebno ako bi to napravila, sve im rekla, a oni ne bi pokazali saosećanje. U to vreme sam još optuživala samu sebe zbog toga što mi se dogodilo. Uveravala sam se da to nije nešto što bi trebalo da prijavim. Puno vremena je prošlo dok nisam shvatila da nisam bila kriva za to - dodala je.

Meseci su prošli pre nego što je uspela da nastavi sa životom. Prijatelji su joj bili velika podrška. Trebalo joj je nešto što će joj odvratiti misli sa strahota koje je proživela. Krajem 2015. godine poklonila je sama sebi operaciju uklanjanja viška kože koja je ostala nakon intenzivnog gubitka kilograma. Zahvat je trajao devet sati i koštao više od 20.000 dolara. Osim što su joj uklonili višak kože, podignuli su joj grudi i uredili dekolte.

- Konačno sam se nakon toga mogla pogledati u ogledalo i videti kako sam građena - rekla je i dodala da je izuzetno važno prihvatiti samoga sebe, to je daleko bitnije od toga da nas drugi ljudi prihvate.

O svom iskustvu je napisala knjigu 'Journey to Health' i javno progovorila na Instagramu. Inspiracija je mnogima koji se osjećaju nesrećno u svojoj koži.

BONUS VIDEO: DOBRO VEČE, DŽEZERI: Kad čujete kako svira ova beogradska ekipa, bukvalno ćete se naježiti! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.