KUĆE DVOJICE BRAĆE SU IZGORELE ISTU NOĆ: U jednoj je pronađeno nešto UŽASNO, i jedan brat je završio u ZATVORU!
Pol Kaneiro, Foto: Ocean Township Police Department

jezivi zločin

KUĆE DVOJICE BRAĆE SU IZGORELE ISTU NOĆ: U jednoj je pronađeno nešto UŽASNO, i jedan brat je završio u ZATVORU!

Zajednica je šokirana brutalnim ubistvom

Objavljeno:

Između Pola i Kita Kaneira postojalo je više od "bratske veze".

Imali su zajednički biznis, zajedno su išli na odmore, a živeli su 17 kilometara udaljeni jedno od drugog u predgrađu Nju Džersija.

Ali dva dana pre praznika Dana zahvalnosti, jezivi niz događaja ih je zauvek razdvojio. A te užase izazvao je jedan od braće - Pol Kanerio (51).

Pol je optužen za ubistvo svog mlađeg brata, snaje i njihove dece u njihovoj kući 20. novembra - koju je zatim zapalio, želeći da prikrije svoje zločine.

A onda je zapalio i svoju kuću, i to dok su mu supruga i deca bili unutra, u pokušaju da izgleda kao da je neko targetirao njihovu porodicu.

Ubistva su šokirala zajednicu. Pol je u cik zore, naoružan pištoljem i nožem, krenuo ka kući svog brata, koja vredi čak 1.5 miliona dolara.

Brata je ubio sa nekoliko hitaca ispred kuće, a nije poznato da li su se pre toga svađali. Zatim je ušao unutra, izbo i upucao Kitovu ženu Dženifer, a zatim izbo njihovo dvoje dece Džesija (11) i Sofiju (8).

Pol je zatim zapalio vatru u podrumu. Zatim je krenuo svojoj kući, a usput je kupio gorivo kojim je kasnije zapalio svoju kuću, dok je njegova porodica spavala u njoj.

Kada su vatrogasci došli, on ih je sa ćerkama i ženom čekao ispred kuće. Za to vreme, u spaljenoj kući njegovog brata pronašli su spaljena tela.

Motiv za jezivi zločin je verovatno bio novac. Kit je osnovao tehnološku firmu a Pol je bio njegov prvi zaposleni. Radili su zajedno 30 godina, a firma je bila jako uspešna. Trenutno se istražuju njihove finansije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.