POSLE 13 GODINA BRAKA, MOJ MUŽ IZLAZI SA DRUGARICOM IZ SREDNJE: Dok ja čuvam decu, ON RADI NEŠTO ODVRATNO
POSLE 13 GODINA BRAKA, MOJ MUŽ IZLAZI SA DRUGARICOM IZ SREDNJE, Foto: Profimedia

ispovest

POSLE 13 GODINA BRAKA, MOJ MUŽ IZLAZI SA DRUGARICOM IZ SREDNJE: Dok ja čuvam decu, ON RADI NEŠTO ODVRATNO

Kad posle mnogo godina veze ili braka partner počne da se ponaša drugačije nego inače alarmi za uzbunu se upale!

Objavljeno:

Istina je da je ponekad po sredi samo paranoja ili predimenzioniranost događaja, ali evo dileme - da li treba biti zabrinut ako suprug iznenadno počne da izlazi u noćni provod sa drugaricom iz srednje škole?

Ovo pitanje muči jednu korisnicu na forumu ana.rs. Naime, zabrinuta supruga zamolila je svoje saborkinje sa sličnim problemima da je posavetuju.

"Moj ljubljeni nema sa kim da izlazi, pa se setio drugarice iz srednje. U poslednja dva meseca izašao je sa njom dva puta. Kao dobro se napiju i svako ide svojoj kući. Sad su oni tandem za izlazak. Sinoć je bio sa njom na telefonu i dogovaraju sledeću subotu za viđanje. Rekla sam mu da mi to smeta i da mu to bude samo privremeno rešenje i da nađe muško društvo".

Kako je objasnila korisnica - oni su par u četrdesetim,13 godina su u braku i imaju dvoje dece. Nije baš zadovoljna njegovim muškim društvom, ali i nova drugarica je problem.

Koleginice sa foruma su je savetovale da i ona izađe sa njima, na šta je ona odgovorila da joj je rekao "da ne može da izađe sa njom jer su stalno zajedno".

Saveti su razni - neke su nudile svoje muževe za udaranje kontre, da nađe druga iz srednje i da izađe sa njim i obavesti ga naknadno, ali bilo je komentatorki koje su vrlo sumnjičave da možda drugarica iz srednje nije ljubavnica.

Sagledajmo to ovako - da je kojim slučajem ljubavnica u pitanju krio bi je kao zmija noge. Niko ne ostavlja baš toliko očigledan trag do mesta zločina. Udaranje kontre nije rešenje jer se problem tako ne rešava, još gore se zakuvava. Poslednje, ali ne i najmanje bitno - komunikacija. Nedostatak komunikacije između partnera, prema rečima psihologa i analize interpersonalne dinamike, je jedan od ključnih faktora razdora u vezi.

Šta vi mislite o ovoj temi?

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.