PRVO IH OZNAČE PA IM NAPRAVE PAKAO OD ŽIVOTA: Ovako se u Rusiji OBRAČUNAVAJU S BAHATIM VOZAČIMA (VIDEO)
Ovako se u Rusiji OBRAČUNAVAJU S BAHATIM VOZAČIMA, Foto: Printscreen

ovo samo tamo može

PRVO IH OZNAČE PA IM NAPRAVE PAKAO OD ŽIVOTA: Ovako se u Rusiji OBRAČUNAVAJU S BAHATIM VOZAČIMA (VIDEO)

Neretko se situacija rasplamsa i pretvori u fizički obračun, međutim ne možemo reći da nas takvo nešto previše čudi

Objavljeno:

„Stop a Douchebag“ naziv je pokreta iza kojeg stoje ruski aktivisti sa željom da uvedu red među vozače koji svojim bahatim ponašanjem, vožnjom po trotoaru i nepropisnim parkiranjem pokazuju kako misle da su iznad svih ostalih.

Čini se da je u Rusiji problem bahatosti u saobraćaju prilično izražen, čemu svedoči neverovatan broj snimaka na jutjubu s vozačima kojima je saobraćajna kultura ili kultura uopšte nepoznat pojam.

Problem je toliko velik da je uspeo da natera jednu grupu mladih aktivista da izađu na ulice i “označe” sve one koji ne vide razliku između ulice i trotoara i koji verovatno misle “pa nisam budala da čekam s drugima u gužvi kada jednostavno mogu da idem kraćim putem”.

Međutim, ako na tom putu susretnu navedene borce za pravdu, ne piše im se dobro, posebno ako nastave s insistiranjem na pravu koje su sebi sami dodelili i ne vrate se nazad na ulicu. Tada na vetrobransko staklo dobivaju veliku nalepnicu s porukom u stilu “mogu da vozim kako hoću” koju je jako teško skinuti.

Nakon što im aktivisti telima prepreče put, većina vozača pokuša da pronađe izgovor i razlog zašto baš moraju da idu tuda, dok se neki zaustave i udalje već kada ih iz daljine ugledaju. Naravno, postoje i druge krajnosti, koje često, sasvim slučajno, dolaze iz boljih i luksuznijih automobila.

Oni su najuporniji, a kada shvate da su im argumenti jako klimavi krenu s vređanjem i psovkama, jer za bolje ne znaju. Neretko se situacija rasplamsa i pretvori u fizički obračun, međutim ne možemo reći da nas takvo nešto previše čudi.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Beograd.in)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.