OSTAVILA JE DETE U AUTU, POSLE 3 MINUTA GA NIJE BILO! Kada je shvatila šta se desilo, bilo je prekasno
Kim je trenutkom nepažnje izgubila ćerku, Foto: Facebook printscreen

zastrašujuće

OSTAVILA JE DETE U AUTU, POSLE 3 MINUTA GA NIJE BILO! Kada je shvatila šta se desilo, bilo je prekasno

Šok je bio neverovatan kada je shvatila gde je automobil

Objavljeno:

Kim Roulands (29) je mislila da joj je ukraden automobil u kojem je ostavila ćerku, ali vozilo je završilo u reci.

Jedna majka iz Ujedinjenog Kraljevstva, 29-godišnja Kim Roulands, panično je nazvala hitnu službu jer je mislila da joj je ukraden automobil.

Međutim, šok je bio neverovatan kada je shvatila da je automobil u kojemu je bila njena 2-godišnja devojčica otklizao u reku, piše Mirror.

Roulands je ostavila svoju ćerku Kjaru Mur samu na samo tri minuta. Prema njenim rečima, nakon što joj je bankovna kartica pukla, ostavila je dete na automobilskom sedištu kako bi otišla na brzinu do muža na posao, u zapadnom Velsu, i uzela novčanicu od deset funti.

Razlog zbog kojeg je otišla po novac je taj što se setila da nema hrane kod kuće, pa je ostavila Kjaru u automobilu i rekla da se brzo vraća. Pritom su ključevi ostali ili u vratima ili bravi automobila. Na sudu se prisetila da je dok je odlazila čula devojčicu kako peva i viče.

Kada se vratila, nakon oko tri minute, vozilo više nije bilo parkirano gde ga je ostavila pokraj reke.

Kim je zatim pogledala u reku, ali nije videla ništa, pa je mahnito uzbunila policiju o nestalom automobilu.

Nadzorna kamera je snimila kako automobil ide unazad pre nego što je nestao iz vidokruga te Kim kako izlazi iz zgrade i potom razgovara na telefon.

Kjara je pronađena mrtva u automobilu, samo nekoliko dana pre trećeg rođendana. Policija je očajnički pokušala reanimirati nesrećnu devojčicu, međutim nije joj bilo spasa.

Profesor Stiven Leter koji je sproveo obdukciju tela devojčice, kao uzrok smrti naveo je “potapanje”, a ne “utapanje” jer Kjara nije imala kontrolu nad onim što se dogodilo.

Istraga je pokazala da je ručna kočnica automobila bila otpuštena u trenutku kada je pronađen automobil, ali nije dokazan razlog zbog čega nije bila povučena.

Prema istražitelju Šejnu Dejvisu, postoji mogućnost da se Kjara premestila nazad te da je to pokrenulo kretanje automobila prema reci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.