LEŠ SVOG DETETA SU SAKRILI U KOFER! Par se drogirao, a njihova ćerka je umrla od gladi i žeđi
Par iz pakla, Foto: Facebook

strava i užas

LEŠ SVOG DETETA SU SAKRILI U KOFER! Par se drogirao, a njihova ćerka je umrla od gladi i žeđi

Dete je umrlo sa samo 23 meseca

Objavljeno:

Džesika (35) i Hanspiter (55) su se drogirali i zanemarivali ćerku.

Dete je umrlo sa samo 23 meseca. Paru je u utorak počelo suđenje. Jasmina je pronađena mrtva 4. avgusta 2015. godine u podrumu kuće u gradu Štad u Švajcarskoj.

Njenim roditeljima je suđenje počelo u utorak. Majci prete deset i polgodina zatvora, a ocu osam. Prema optužnici par je od 2012. godine do avgusta 2015. redovno uzimao kokain.

Džesika T. se drogirala u trudnoći i kasnije dok je dojila. Kada je Hanspiter H. krajem 2014. godine ostao bez posla, počeo se još više da se drogira. Džesika i njen partner su toliko bili zaokupljeni svojim problemima da su počeli dete da zanemaruju.

Ostavljali su je satima samu u njenoj sobi u potkrovlju. Nisu ju hranili niti se brinuli za njenu higijenu. Devojčica je umrla 3. jula 2015. godine.

Nesrećna devojčica
Nesrećna devojčica foto: Facebook

Usprkos visokim temperaturama, roditelji su dete ostavili satima u potkrovlju. Kada je Džesika konačno ušla u sobu, beba je bila mrtva. Umrla je od gladi i žeđi.

Mrtvo telo su ostavili da nekoliko dana leži u dečjoj sobi, a onda ga je Džesika sakrila u kofer na točikiće. Kofer su stavili u podrum gde je kasnije telo pronađeno, piše 20Minuten.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.