ZBOG JEDNOG DETALJA NA FOTOGRAFIJI OVOM KRIMINALCU SVI SE SMEJU: Neko ga je OVIME baš upropastio (FOTO)
Korisnici društvenih mreža pitaju se tako dali je on prijetnje koje je izrekao uputio svom frizeru dok druge frizura podseća na bar kod, Foto: POLICIJA WEST MIDLANDSA / SCREENSHOT

veoma neobično

ZBOG JEDNOG DETALJA NA FOTOGRAFIJI OVOM KRIMINALCU SVI SE SMEJU: Neko ga je OVIME baš upropastio (FOTO)

Fotografija se širi internetom neverovatnom brzinom

Objavljeno:

Fotografija 28-godišnjeg Britanca Džejmsa Flina koja je nastala u policijskoj stanici širi se internetom, ali ne zbog kaznenog dela već zbog jednog detalja.

Policija Vest Midlandsa objavila je fotografiju Flina koji je tražen zbog uznemiravanja i pretnji, a sa obzirom na to da se njegovo lice proširilo internetom ne sumnjamo da će ga brzo pronaći zbog veoma čudne i neobične frizure.

Korisnici društvenih mreža pitaju se tako dali je on pretnje koje je izrekao uputio svom frizeru dok druge frizura podseća na bar kod.

Upravo sam skenirao fotografiju i naplatili su mi pet penija za kesu - našalio se jedan od korisnika Fejsbuka.

Policiji su poručili da pored njega, moraju da uhapse i njegovog frizera, zbog kako su rekli, zločina protiv čovečnosti.

Drugi su ipak napisali kako se češlja vilicom, ali postoje i oni koji im poručuju svima koji se šale na Flinov račun, da nađu život i da prestanu sa komentarisanjem.

Zanimljiva frizura
Zanimljiva frizura foto: POLICIJA WEST MIDLANDSA / SCREENSHOT

- Čemu takav stav, jesi li ti njegov frizer - usledio je ubrzo i odgovor na jedan od komentara koji su bili na strani Flina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.