PSA KOJI JE NESTAO U NJUJORKU PRONAŠLI U FLORIDI! Priča iza njegovog nestanka će vas RASPLAKATI
Haski je nestao, Foto: Reuter

DIRLJIVO

PSA KOJI JE NESTAO U NJUJORKU PRONAŠLI U FLORIDI! Priča iza njegovog nestanka će vas RASPLAKATI

Njegova porodica je preživela tragediju..

Objavljeno:

Vlasnici haskija koji je pre 18 meseci nestao u Bruklinu dobili su lepe vesti - njihov pas je pronađen skoro 1800 kilometara dalje, u Floridi.

Sinatra, braon-beli haski pronađen je u Sefneru, gradu u Floridi, a našla da je Rouz Veril, 13-godišnja devojčica. Ona je uspela da putem društvenih mreža pronađe vlasnike.

Prvo je pomoću čipa koji je pas imao pokušavala da nađe vlasnika, ali je broju koji su tako dobili falila jedna cifra. Zato su fotografije haskija objavile na društvenim mrežama u potrazi za informacijama.

Najzad je došla do Lesmora Vilisa i kontaktirala ga. Vilis je potvrdio da je to njegov pas. Uspeli su da ga indetifikiju pomoću povrede koju je pas imao na desnoj šapi.

Uskoro su saznali i tragičnu priču porodice Vilis. Naime, Sinatra je bio poklon za rođendan Vilisove ćerke Zajon. Međutim, samo dva dana nakon što je dobila psa, Zajon je stradala u incidentu sa pištoljem u kući prijatelja.

- Između nje i psa postojala je velika povezanost. Obožavala je da ga šeta do prodavnice. Ljubav je bila očigledna. Kada je i on nestao, osećao sam se kao da sam izgubio još jedan deo nje - rekao je otac.

Sada će Sinatra biti ujedinjen sa svojom porodicom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Independet.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.