OTAC PRIMORAVAO SINA (11) NA ODNOSE SA MAĆEHOM! Njegovo detinjstvo je bilo HOROR samo zato što je GEJ
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOMOFOBIJA

OTAC PRIMORAVAO SINA (11) NA ODNOSE SA MAĆEHOM! Njegovo detinjstvo je bilo HOROR samo zato što je GEJ

Ova trauma, pa čak i miris maćehinog parfema proganjali su ga više od 20 godina

Objavljeno: 11:09h

Otac je prisiljavao svog jedanaestogodišnjeg sina da ima seks sa svojom maćehom, i to sa monstruoznom namerom da "izleči" dete, kako ne bi bilo gej.

Mladi Danijel Dauvling primoravan je da gleda filmove za odrasle i učestvuje u seksu utroje. Kada je odbio da ima odnose sa svojom maćehom, otac je pokušavao da ga udari.

Ova trauma, pa čak i miris maćehinog parfema proganjali su ga više od 20 godina.

Ali, sada je doživeo da vidi svoje mučitelje iza rešetaka, pošto je kao detektiv otkrio krivicu njegovog oca, bivšeg zaposlenog u Ministarstvu odbrane.

Ričard Dauvling zatvoren je na pet godina, a njegova bivša partnerka Anet Brejkspir na osam. Oni sada imaju 62 godine, ali u vreme zlostavljanja oboje su imali 38.

Pravni razlozi nisu dozvoljavali da bude identfikovan ranije. Ali, sada mogu konačno da budu otkriveni, pošto je Danijel (36) hrabro odustao od anonimnosti.

- Trebalo je da me otac zaštiti. To je bila njegova odgovornost. Ukrali su mi nevinost i uništili detinjstvo. Nikada im preko toga neću preći – izjavio je za britanski "Miror".

Danijel nikada neće zaboraviti dan kada je zlostavljanje počelo. Bila je nedelja popodne. Dauvling i Brejkspirova su igrali društvene igre sa Danijelom u svojoj kući u Breknelu.

- Tata mi je rekao da ćemo pokušati nešto drugačije. Da skidamo odeću svaki put kada neko izgubi. Do kraja igre, Anet je bila potpuno gola – priseća se Danijel, sada direktor maloprodaje odeće, koji živi u Sariju.

- Nagonili su me da joj dodirujem i ljubim grudi. Tata me je ohrabrivao to da radim, pa sam mislio da je sve u redu. Mislim da je ta noć bila test kako ću da reagujem, jer su odnosi počeli nakon toga – dodaje on.

Danijelov otac je upoznao bivšu negovateljicu Brejkspirovu preko organizacije "Usamljena srca", pošto se rastao od Danijelove majke.

Tokom zajedničke tri godine, Brejkspirova je oduzela Danijelu nevinost i zlostavljala ga više od deset puta.

Jednom ga je otac pokupio sa izviđača i odveo kući, naredivši mu da "da Brejspirovoj poljubac za laku noć".

- Otišao sam u njihovu sobu i ona je bila gola, vezana za krevet lisicama – priča Danijel.

- Poljubio sam je i hteo da odem, ali mi je ona zatražila da je dodirnem i oslobodim jednu ruku. Imali smo odnos i tada je došao tata da se pridruži – nastavlja on.

Drugi put, nateran je da gleda film za odrasle pre nego što je njegov otac imao oralni seks sa Anet. Tom prilikom mu je poručio:

- Tako se to radi.

U još jednoj bolesnoj prilici, Danijel je pozvan da ih pronađe tokom odnosa i pridruži im se. Brejkspirova je tada imala seks sa Danijelom.

- Gledali smo filmove za odrasle zajedno u krevetu i imali seks utroje. Pokazivala mi je šta treba da radim. Nekada, kada tata nije bio tu, pozivala me je u svoju sobu – kaže Danijel.

- Uvučen sam u seksualne odnose tako rano, da mi sada ništa ne znače – tvrdi Danijel, koji je uprkos željama svog oca sada homoseksualac.

- Nekoliko pozitivnih sećanja iz detinjstva je zamračeno proživljenim zlostavljanjem. Kada osetim njen parfem, vidim društvene igre u radnji ili na televiziji, to mi ponovo budi traume – dodaje on.

Danijelov otac i Brejkspirova su raskinuli 1996. godine. Tada su se on i Danijel preselili u Vejmaunt, ali je tamo njegov sin postao meta drugog pedofila. Policija je upala u predofilovu kuću i pronašla Danijelove nage slike.

Kada ga je tom prilikom intervjuisao dečiji psiholog, Danijel je otkrio celu istinu o zlostavljanju, ali ga je njegov otac optužio za "patološko laganje".

Dana 6. septembra 2015. godine, tajno je snimio priznanje njegovog oca o zlostavljanju.

Ričard Dauvling je priznao krivicu i da oseća "sramotu" zbog toga što je učinio. Osuđen je za nasilje nad detetom i seksualne prekršaje u koje je uvučen maloletnik.

- Mrtav je za mene – rekao je Danijel o svom ocu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.