MISLILI SU DA SU DOBILI ZDRAVOG I PRAVOG SINA: Kada je napunio PET godina, doktor im je saopštio UŽASNE VESTI!
Ne može da prođe kroz vrata, Foto: Printscreen/Društvene mreže

nisu mogli da veruju...

MISLILI SU DA SU DOBILI ZDRAVOG I PRAVOG SINA: Kada je napunio PET godina, doktor im je saopštio UŽASNE VESTI!

Ovo je neverovatna priča o 19-godišnjem mladiću iz Mičigena, Broku Braunu, koji raste toliko neverovatnom brzinom da će postati najviši čovek na svetu!

Objavljeno:

Pre 19 godina, rođen je dečak u Mičigenu po imenu Brok Braun. Tada niko nije ni pretpostavljao da će ovo novorođenče jednog dana postati najviši tinejdžer i verovatno najviši čovek na svetu.

Brok je bio visok metar i po kada je bio u obdaništu i od tada nije prestao da raste (15cm godišnje). Sa 5 godina, dijagnostikovan mu je Sotosov sindrom, što je bio razlog njegovog abnormalnog rasta.

Cerebralni gigantizam pogađa najviše muškarce i oni koji boluju od toga, retko uspevaju da žive duže od tinejdžerskih dana.

Veći od svih vršnjaka
Veći od svih vršnjaka foto: Printscreen/Društvene mreže

Njegova visina nije bio najveći problem. Brok je patio od hroničnog bola jer su mu zbog visine oboleli kičma i srce. Nažalost, pošto je rođen sa jednim bubregom, ne može da primi mnogo lekova i većinu bola mora da istrpi. Takođe ima smetnje sa učenjem.

Pokušava da vodi normalan život, ali zbog bolova često ide u bolnicu. Tamo je upoznao doktora Bredlija Šafera. Iako ne može mnogo toga da učini povodom njegovog bola, doktor Šafner je dao Broku neke dobre vesti - imaće normalan životni vek!

Šiju odeću posebno za njega
Šiju odeću posebno za njega foto: Printscreen/Društvene mreže

Svi su ushićeni zbog ovih vesti, ali to ne znači da su muke prošle. Život ovog džina nosi sa sobom džinovske muke. Jednostavni zadaci su veoma kompleksni...

Teško je smestiti osobu tolike veličine, a takođe je i skupo. Brokova garderoba treba posebno da se šije za njega. Njegov broj cipela je duplo veći od broja prosečnog muškarca!

Spavanje mu je bilo teško dok nije dobio krevet koji je dugačak 2 i po metra... Čak je i vožnja automobilom praktično nemoguća, jer ne može da stane u njega.

Nadamo se najboljem za Broka!

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.