ZAŠTO MAME NIKADA NIŠTA NE STIŽU: Pogledajte zašto ovaj SNIMAK ima više od 50 miliona pregleda! (VIDEO)
Preko 50 miliona pregleda, Foto: Printscreen/youtube

urnebesno

ZAŠTO MAME NIKADA NIŠTA NE STIŽU: Pogledajte zašto ovaj SNIMAK ima više od 50 miliona pregleda! (VIDEO)

Zabavan video koji ima više od 50 miliona pregleda na Fejsbuku prikazuje tipičan dan u njenom domu u Teksasu, gde živi sa ćerkom Elijom i suprugom Tedom

Objavljeno:

Blogerka Ester Anderson snimila je video kojim je pokušala da pruži odgovor na pitanje zašto mame nikada ništa ne stižu. Ona je snimila svoj dan sa ćerkom Elijom koja ne prestaje da je sputava u obavljanju svakodnevnih stvari.

Zabavan video koji ima više od 50 miliona pregleda na Fejsbuku prikazuje tipičan dan u njenom domu u Teksasu, gde živi sa ćerkom Elijom i suprugom Tedom. U jednom delu možemo videti klasičnu scenu – mama pokušava da složi veš, ali ne brže nego što ćerkica može da ga razvrca na pod.

Onda kada mama pokušava da napuni gornju fioku mašine za suđe Elija baca prljave, plastične tanjire iz donje po podu. Dok mama čisti ona obožava da se valja u prašini, a jedna od omiljenih aktivnosti jeste da bali po prozoru dok ih mama s druge strane glanca.

Estel je objavila video kako bi podelila svoja iskustva i prikazala majčinstvo s druge tačke gledišta.

“50 miliona pregleda za samo 24 sata mi pokazuje nisam jedina koja ima ovaj problem. Mislim da svaka majka može da se poveže s ovim“, kaže vredna mama. Pogledajte ovaj zanimljiv video…

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs / Beograd.in)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.