NAKON CARSKOG REZA DOŽIVELA PAKAO: Lekari nisu imali vremena ni da joj daju ANESTEZIJU, a to nije najgore
Ešli je pretrpela užas, Foto: Facebook printscreen

zlokobna infekcija

NAKON CARSKOG REZA DOŽIVELA PAKAO: Lekari nisu imali vremena ni da joj daju ANESTEZIJU, a to nije najgore

Pošto je njen slučaj bio toliko hitan da joj lekari nisu dali ni anesteziju, to iskustvo je opisala kao "najgori bol u životu"

Objavljeno:

Nakon carskog reza, Ešli Tompson (36) doživela je užas - njena rana od operacije inficirala se bakterijom koji izjeda meso!

Njeni problemi počeli su već u trudnoći, kada su lekari otkirli da ima grupu bakterija koja bi mogla da bude opasna po bebu. Nakon što je doživela prolaps, hitno su joj izvršili carski rez i rodila je dečaka Džuda.

Pustili su je iz bolnice bez bebe, da bi se nakon samo nekoliko dana vratila zbog užasnih bolova u stomaku.Uskoro su joj dijagnostikovali necrotising fasciitis, bolest koju nazivalo "mesojedačkom".

Morali su da joj otvore ranu hitno, bez anestezije, kako bi uklonili inficirano tkivo. Zatim su Ešli inducirali u komu, u kojoj je bila šest dana.

Kada se probudila, nije prepoznala muža Erika, niti se sećala da je rodila bebu. Pamćenje joj se povratilo, ali joj je stomak naredne četiri godine boleo i oticao, zbog čega nije mogla da radi.

Govoreći o prvim simptomima koje je osetila posle porođaja, Ešli kaže:

- Naredna dva dana sam osećala da nešto nije u redu, jer me je stomak boleo i osećala sam umor i zbunjenost. Mislila sam da je to samo iritacija zbog konaca.

Pošto je njen slučaj bio toliko hitan da joj lekari nisu dali ni anesteziju, to iskustvo je opisala kao "najgori bol u životu".

Ešli već ima dvoje dece, a ispričala je i da joj je sin Džud dao motivaciju da se što pre oporavi kako bi brinula o njemu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.