PRODAJE NEVINOST ZA 100.000 DOLARA: Ova devojka prodaje devičanstvo za novac IZ NAJHUMANIJEG RAZLOGA!
Siena želi da proda nevinost, Foto: Facebook printscreen

još jedna

PRODAJE NEVINOST ZA 100.000 DOLARA: Ova devojka prodaje devičanstvo za novac IZ NAJHUMANIJEG RAZLOGA!

Pod pseudonimom Siena Pejton, nedugo nakon svog rođendana u oktobru, postavila je oglas na veb stranicu, a do sad je primila dve ponude

Objavljeno:

Tinejdžerka (18) iz Australije odlučila je preko interneta da proda svoju nevinost za 100.000 australskih dolara.

Tim novcem želi pomoći roditeljima da otplate hipoteku i troškove njenog budućeg studiranja.

Pod pseudonimom Siena Pejton, nedugo nakon svog rođendana u oktobru, postavila je oglas na veb stranicu, a do sad je primila dve ponude - jednu od 1000, a drugu od 10.000 dolara. Ipak, nada se da će zaraditi više:

- To je premalo, želim 10 puta više. Ideju za prodaju devičanstva dobila sam nakon što sam čitala svedočanstva žena koje su tvrdile da su na tome zaradile milione dolara. Dugo sam razmišljala i zaključila kako je najbolje da to učinim sad jer kasnije ću možda upoznati nekoga i ne želim da ta osoba čeka jer ja moram da prodam devičanstvo - kaže devojka.

Pejton koja se nada da će upisati fakultet u Sidneju kaže kako joj treba brza finansijska pomoć jer će za fakultet morati da kupi puno knjiga.

- Želim i auto, i želim pomoći svojim roditeljima u plaćanju hipoteke i računa - dodaje.

Priča ove tinejdžerke ponovno je u Australiji pokrenula raspravu o tome jesu li devojke koje prodaju devičanstvo prevara ili je reč o prostitutkama koje se pretvaraju da su device.

Većinu ovakvih aukcija promoviše nemačka veb stranica Cinderella Escorts. Pejton kaže kako je svesna priča o podvaljivanju prostitutki, ali nije sigurna jesu li istinite, piše news.com.au.

- Nije mi bitno koliko muškarac ima godina niti kako izgleda. Mora me poštovati i biti inteligentan. Tražim muškarce koji se brinu o žena,a daju komplimente i znaju šta žele. Čekam vas da uzmete moju nevinost - napisala je u oglasu.

Dodala je i da će onome ko kupi njenu nevinost pokazati medicinske dokaze da je zaista devica te da će je, ako želi, moći da pregleda i drugi lekar kojem kupac veruje.

Svojim roditeljima Pejton, proda li nevinost, ne planira otkriti otkud joj novac:

- Lagaću. Verovatno ću im reći da sam dobila posao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.