POJEO MOZAK SVOJE LJUBAVNICE! Kanibal iz Rusije zatim je na njenom telu ispisao užasnu reč!
Ilustracija, Foto: Reuters

grozomorno

POJEO MOZAK SVOJE LJUBAVNICE! Kanibal iz Rusije zatim je na njenom telu ispisao užasnu reč!

Na sudu, gde su ga proglasili uračunivim i krivim za okrutno ubistvo, čitao je bizarnu pesmu u kojoj je porekao da je manijak, ubica i kanibal

Objavljeno:

Kanibala koji je raskomadao svoju ljubavnicu i pojeo njen mozak osudili su na 19 godina zatvora.

Rus Dmitrij Lučin (23) udarao je Olgu Budunovu (45) bocom vina po glavi sve dok ju nije ubio. Potom ju je raskomadao pomoću sekire za meso.

Njen mozak je ispekao i jeo dok je pio njenu krv i vadio joj organe. Po ostatku njenog tela ispisao je krvlju i lakom za nokte reč "ku*va".

Na sudu, gde su ga proglasili uračunivim i krivim za okrutno ubistvo, čitao je bizarnu pesmu u kojoj je porekao da je manijak, ubica i kanibal.

- Razmislite ko je ispred vas? Manijak, ubica, kanibal? Nikako! Objasniću vam - student, sportista, pesnik. Sve ostalo je besmislica. Nevin čovek ne bi trebao u zatvor - rekao je.

Bez obzira na to, sud je zaključio kako je Lučin pomno planirao "ritualno kanibalističko ubistvo" nakon što je time postao opsednut čitajući priče o serijskim ubicama na internetu.

Policiji je prvo priznao kako se tokom svog monstruoznog čina seksualno uzbudio, a onda je, nakon što im je pokazao kako je ubio ženu, svoje priznanje povukao.

Budunovu je ubio 8. marta 2018., na međunarodni Dan žena. Došao je u njen stan kako bi proslavili uz nekoliko pića. Suseda Aleksandra Dedova (21) kaže kako je nakon ubistva na Olginim vratima krvlju nacrtao "vražji simbol".

- Želeo je prizvati đavola. Čekao je pet minuta, ali vrag se nije pojavio. Onda je uzeo sekiru za meso i smrskao joj lobanju. Odrezao je delove njenog mozga, ispržio ih i pojeo. Svidelo mu se. Onda je ispunio čašu njenom krvlju i sve to popio. Potom joj je razrezao trbuh i odsekao uši. Jedno joj je stavio u usta, a drugo bacio mački - kaže suseda koja je svedočila događaju iako nije navedeno je li bila u Olginom stanu ili je sve videla kroz prozor, piše Daily Mail.

Lučin je policiji ispričao kako mu se svideo ukus Olginog mozga.

Tužiteljka Olga Bondarenko kaže kako je kopirao ubistva o kojima je čitao na internetu. Bio je posebno opsednut Amerikancem Džefrijem Damerom, poznatijim od nadimkom "kanibal iz Milvokija". On je u razdoblju od 1978. do 1991. godine silovao, ubio i raskomadao 17 dečaka i muškaraca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.