OSTAVI SVOJE IGRAČKE, DANAS SI SE OŽENIO: Dečak (10) i devojčica (8) se venčali na rumunskoj romskoj svadbi (VIDEO)
Dečak i devojčica na ceremoniji venčanja, Foto: Printscreen

strašno

OSTAVI SVOJE IGRAČKE, DANAS SI SE OŽENIO: Dečak (10) i devojčica (8) se venčali na rumunskoj romskoj svadbi (VIDEO)

Snimci ovog kontroverznog događaja su iz Rumunije

Objavljeno:

Trenutak kada se osmogodišnja devojčica pojavila i udala za svog desetogodišnjeg muža na "ritualnoj romskoj ceremoniji" šokirala je javnost.

Snimci ovog kontroverznog događaja su iz Rumunije, na njima se vidi kako pripremaju "mladu" za ceremoniju, njen "budući muž", ali i pevač koji sve vreme ceremonije peva za mladence.

Mlada devojčica je okružena gomilom ljudi, koji joj nameštaju roze haljinu, a posmatrači sve vreme uz muziku plaču, čekajući da haljina bude gotova.

U jednom trenutku čuju se reči "ostavite igračke u stanu, danas ste se oženili". Devojčica je na stolici na sredini sobe, kako bi publika imala dobar pogled na ceo "autfit".

Inače, bračni odnosi između maloletnika su nezakoniti u Rumuniji, a čak je i samoproglašeni lider romske zajednice najavio pre četiri godine da će Romi koji budu venčavali malolentu decu biti predati policiji.

Što se tiče ovog incidenta, niko se od vlasti nije oglasio. Pojavile su se informacije da ovaj događaj nije pravo venčanje, već ceremonija na kojoj se deca slažu da će se obećati jedno drugom, a da će venčanje biti kada budu malo stariji.

Sličan događaj desio se i 2011. godine u rumunskom regionu Moldavije. Par koji se venčao imao je ukupno 15 godina, odnosno dečak 8 a devojčica 7.

Međutim, posle reakcije policije, vlasti su izjavile da se ne može ništa preduzeti jer "brak" nije upisan nigde u gradsku opštinu.

Bonus video:

GOLIM RUKAMA IZVLAČI KAMION IZ PROVALIJE?! Da li je on superčovek ili je prevarant? (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.