MLADA ODBILA DA UZME PREZIME SUPRUGA: Svekrva joj je nakon toga priredila PAKAO
Posvađala se sa svekrvom pre venčanja, Foto: Printscreen / uspješnažena.com

besna ispovest

MLADA ODBILA DA UZME PREZIME SUPRUGA: Svekrva joj je nakon toga priredila PAKAO

Devojka je verovala da se odlično slaže s mamom svoga verenika pa su je reči povredile

Objavljeno:

Mlada se pred samo venčanje slomila nakon što joj je buduća svekrva greškom poslala poruku u kojoj njeno biranje venčanice naziva “s*anjem” i vređa njenu majku.

Devojka je verovala da se odlično slaže s mamom svoga verenika pa su je reči povredile. Svoju je bol podelila na Reditu.

- Sa verenikom sam već deset godina. Proveli smo divan dan i ja sam izabrala venčanicu. Moja je mama plakala, a i njegova je pustila suzu diveći se kako je haljina posebna. Nakon toga samo otišle na večeru, gde smo raspravljale o tome treba li da uzmem muževo prezime posle udaje. Moja je mama predložila da devojačko prezime koristim za posao, a privatno se prezivam kao moj suprug. Imam, naime, problem s klijentima koji sa mnom žele biti prijatelji na Fejsbuku i Instagramu, a ja to ne smem prihvatiti jer se protivi poslovnoj etici u mojoj firmi. Želim privatni život odvojiti od poslovnoga. Svekrva se složila s time jer i sama tako radi za posao - ispričala je devojka na Reditu.

A onda se dogodila ta nezgoda. Stigla joj je poruka od svekrve očito namenjena nekomu drugom.

- U poruci je pisalo da je celi taj dan bio ‘šou s*anja’ i da mi je moja mama predložila da ne uzmem verenikovo prezime radi karijere. Povređena sam i besna jer ona širi laži o mojoj mami. Jako dobro zna da ona nije tako mislila kad je to rekla. Požalila sam se vereniku i on je zahtevao od majke da mi se izvini, no ona odbija. Najviše me brine to što ide okolo i tračari moju mamu. Počinjem misliti da je ljubomorna na nju. Ne znam šta da radim sada. Neki dan sam srela buduću svekrvu i nije me želela ni pogledati, a kamoli da razgovara sa mnom - napisala je devojka, a reditovci su joj savetovali da tu ženu u potpunosti isključi iz planova za venčanje.

- Nemoj je uopšte pozvati. Ne možeš biti toliko bezobrazan i očekivati da neće biti posledica - neko je komentisao, a drugi su se složili kako tu problematiku treba da reši njen verenik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.