ONO ŠTO JE URADILA DEMENTNOJ ŽENI JE SRAMNO! Kamere uhvatile negovateljicu u užasnom delu! (VIDEO)
Završila u zatvoru, Foto: Printscreen

sramota

ONO ŠTO JE URADILA DEMENTNOJ ŽENI JE SRAMNO! Kamere uhvatile negovateljicu u užasnom delu! (VIDEO)

Porodica je postavila kamere i saznala sve

Objavljeno:

Nakon što su počeli da sumnjaju u negovateljicu koja je brinula o 83-godišnjoj ženi, njena porodica odlučila je da postavi kamere u kuću.

Starica je, naime, patila od demencije pa je negovateljica Sofi Retalik svakoga dana dolazila u njenu kuću kako bi joj pružila svu potrebnu pomoć.

Ali, nakon nekoliko meseci porodica iz Truroa u engleskom Kornvalu počela je da sumnja u negovateljičine poštene namere pa je postavila kamere u kući u kojoj je živela 83-godišnjakinja.

Snimci su otkrili ono u što su sumnjali, negovateljica, inače majka dvoje dece, krala je novac dementnoj starici. Ona je otkrivena u maju, a sada je proglašena krivom pa je dobila tri meseca zatvora.

Moraće odraditi i 80 sati dobrovoljnog rada, kao i deset tretmana rehabilitacije. Žrtvi mora vratiti 250 funti, platiti sudske troškove od 85 funti i odštetu žrtvi od 110 funti.

Advokat kradljivice branio ju je na sudu kako ima mentalne probleme i da nije ranije bila osuđivana, piše Cornwall live.

– Pati od manične depresije i astme. Uzima veći broj lekova. S obzirom na to da joj je suprug dobio novi posao, smanjene su im olakšice pa je morala da se vrati na posao, a nije sebi mogla da priušti sve potrebne lekove. Kada je uhvaćena, bila je potpuno iskrena i otvorena s policijom – branio ju je advokat, no to nije bilo dovoljno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.