OSTRVO BLUDA OPET ŠOKIRA: U reklami obećavaju orgije sa 60 devojaka i ispunjavanje svih FANTAZIJA! (VIDEO)
Ostrvo seksa, Foto: Youtube printscreen

da li je ovo legalno?

OSTRVO BLUDA OPET ŠOKIRA: U reklami obećavaju orgije sa 60 devojaka i ispunjavanje svih FANTAZIJA! (VIDEO)

Najava te žurke prošle je godine izazvala kontroverze pa su mnogi pozivali i na hapšenje učesnika zabave

Objavljeno:

Objavljen je novi promotivni video koji prikazuje što mogu očekivati turisti koji se odluče na četverodevnu zabavu 'Sex island holiday'.

Najava te žurke prošle je godine izazvala kontroverze pa su mnogi pozivali i na hapšenje učesnika zabave, koja će se održati idućeg meseca na nepoznatoj lokaciji u karipskoj zemlji.

Organizatori su obećali orgije sa 60 prostitutki, kao i neograničen pristup drogama, a danas su objavili promotivni video snimak koji prikazuje to četvorodnevno seksualno iskustvo detaljnije nego ikad pre.

Snimak počinje s muškarcem koji na ekranu svog računara posmatra devojke, a zatim ga jedna od njih povuče u ekran na to rajsko ostrvo. Petominutni video prikazuje kako taj muškarac učestvuje u erotskim aktivnostima s devojkama na plaži i na jahti, igra 'striptiz tenis', 'swing odbojku' i učestvuje u orgijaškom golf turniru u kojem pobednik dobije svih 60 devojaka samo za sebe na 15 minuta.

Na snimku se vidi i muškarac usred orgija sa grupom žena na krevetu, a vide se i slike restorana u kojem gosti mogu jesti s tela golih devojaka.

Broj dostupnih ulaznica za ovaj tulum povećan je s 30 na 50, a zbog velikog je interesovanja povećan i broj djvojaka koje će ih zabavljati, pa će ih tako umesto 60 biti 100.

Druga 'Sex Island' zabava će se održati od 14. do 17. decembra, a u reklami je najavljeno i učestvovanje jedne svetski poznate muzičke zvezde, piše Mirror.

Jedan od prošlogodišnjih gostiju je otkrio kako svaki kupac može da odabere dve devojke s kojima će provesti celi ovaj četvorodnevni odmor, a one će mu ispuniti svaku seksualnu želju. Dodao je i da su droge bile potpuno dostupne, a svakom je gostu bilo dopušteno provesti sat vremena s 15 devojaka istovremeno.

Organizatori su najavili i nagradnu igru u kojoj će dobitnik osvojiti zlatnu kartu koja će mu pokriti sve troškove ovog putovanja.

Drugo izdanje ove žurke koji je prošle godine izazvao kontroverze prošlog je meseca oglašen na web stranici luksuzne firme Good Girls, a organizatori su o njemu rekli da je to 'pretvaranje fantazija u stvarnost'.

- Biće to ispunjenje seksualnih fantazija svakog muškarca, ispunjenje njihovog sna. Biće to iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Ovo je već druga godina da organiziramo ovu zabavu, ali sada će na njemu biti puno više toga. Ostrvo će postati predivno mesto za seks i zabavu - rekao je glasnogovornik te stranice i dodao da su sve prostitutke zdrave i da nemaju nikakve polne bolesti tako da gosti mogu uživati u neograničenom seksu s njima.

- Sve će se odvijati na našem privatnom ostrvu. Uživajte u društvu 60 prekrasnih latina devojaka, 2 DJ-a koji će puštati uzbudljivu muziku po cele dane i noći, i okruženju u kojem su droge dopuštene. Sve devojke tamo će biti posvećene vašem užitku. Učinit će da se osećate kao kralj, a ako imate neku posebnu fantaziju, svakako to recite i naše će devojke te fantazije ispuniti. Osiguraćemo i neograničene količine kondoma - stoji u najavi organizatora ove zabave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.