PUTNICI U AVIONU OSTALI BEZ TEKSTA: Stjuardesa uzela bebu koja je plakala i uradila NEVEROVATNU STVAR! (FOTO)
Pre dva meseca, Patriša je dobila unapređenje, Foto: Facebook

divan gest

PUTNICI U AVIONU OSTALI BEZ TEKSTA: Stjuardesa uzela bebu koja je plakala i uradila NEVEROVATNU STVAR! (FOTO)

Patriša je napisala kako je čula plač "koji će vas naterati na bilo šta da pomognete" te je došla do majke i pitala je li sve u redu

Objavljeno:

Stjuardesa s Filipina pomogla je putnici i podojila njenu gladnu bebu koja je plakala tokom leta, te dobila brojne pohvale za svoj čin na društvenim mrežama.

Stjuardesa Patriša Organo (Patrisha) na Fejsbuku je opisala događaj s ranojutarnjeg leta "Philippine Airlinesa" 6. novembra, a njena objava postala je viralna na pomenutoj mreži.

Patriša je napisala kako je čula plač "koji će vas naterati na bilo šta da pomognete" te je došla do majke i pitala je li sve u redu. Putnica joj je, zatim, na rubu plača, rekla kako je ostala bez prehrane za bebe.

- Osetila sam da me stegnulo oko srca. Nema prehrane u avionu - piše. Uprkos planiranoj kontroli tog dana, Patrišin majčinski instinkt je prevladao. Kao zagovornica dojenja, ponudila je svoje mleko kako bi nahranila dete i smanjila brigu uzrujane majke.

Dvadesetčetverogodišnja stjuardesa, i sama majka 9-mesečne ćerkice, hranila je bebu toliko dugo dok nije zaspala, a zabrinuta majka iskreno joj je zahvalila.

Pre dva meseca, Patriša je dobila unapređenje, a baš taj dan trebala da prođe kontrolu.

- Bila sam u pravu. Ovaj let bio je poseban, toliko poseban da sam se uspela da se kvalifikujem kao evaluator, ali i uspela sam i da pomognem - napisala je.

- Podojila sam dete strankinje tokom leta - dodala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.