SVI SU ŽALILI POSADU AVIONA KOJA JE SPAVALA NA PODU! Onda je kompanija objavila šta se zapravo desilo (VIDEO)
Otkrivena istina iza fotografije, Foto: Twitter printscreen

lažirali sve

SVI SU ŽALILI POSADU AVIONA KOJA JE SPAVALA NA PODU! Onda je kompanija objavila šta se zapravo desilo (VIDEO)

Snimak ih je kompromitovao

Objavljeno:

Aviokompanija Rajaner je saopštila da su otpustili šest svojih zaposlenih koji su snimili fotografiju na kojoj navodno spavaju na podu aerodroma Malaga u Španiji, gde je posada morala da prenoći zbog vremenskih neprilika.

Fotografija je objavljena 14. oktobra nakon što su letovi prema portugalskom gradu Porto ometeni zbog oluje, pa je nekoliko letova preusmereno prema Malagi.

Fotografija se brzo počela deliti po društvenim mrežama.

Snimke nadzornih kamera koje je nakon toga objavila kompanija Rajaner kasnije su pokazale da su njihovi zaposleni tu fotografiju zapravo odglumili: dogovorili su se i legli na pod, slikali se, a zatim se ustali i odšetali dalje.

Iz Rajanera su potvrdili da su tih šest zaposlenih otpustili 5. novembra zbog 'kršenja ugovora i lošeg ponašanja'. Portugalski sindikat osoblja zaposlenog u civilnom vazduhoplovstvu nije odgovorio CNN-u na upit za komentar snimke, fotografije, niti o otpuštanju zaposlenika.

U oktobru je sindikat navodio da osoblje nema pristup hrani i piću i da su prisiljeni spavati na podu.

- Posada se u znak protesta fotografisala, a slika je odmah postala viralna. Ležanje na podu im je bila jedina opcija za odmor - saopštio je sindikat u oktobru.

Iz Rajanera pak tvrde da je osoblje tek kratko bilo u toj sobi, a zatim su premešteni u VIP salon.

Dodaju i da su hoteli bili popunjeni jer je toga dana bio praznik, a firma ističe da su ovi zaposleni svojim ponašanjem naštetili reputaciji Rajanera i nepopravljivo narušili poverenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.