NAKON ŠTO JE SMRŠALA 140 KG, MORALA JE DA UKLONI 7 KG KOŽE: Ovo je najveća TRANSFORMACIJA koju ćete ikada videti!
Morala je da ukloni višak kože, Foto: Instagram printscreen

druga osoba

NAKON ŠTO JE SMRŠALA 140 KG, MORALA JE DA UKLONI 7 KG KOŽE: Ovo je najveća TRANSFORMACIJA koju ćete ikada videti!

Celo njeno mršavljenje moglo se pratiti na Instagramu, a pre nekoliko dana otišla je i pod nož

Objavljeno:

Leksi Rid je Instagram influenserka koja je uspela da skine neverovatnih 141 kilograma u dve godine.

Celo njeno mršavljenje moglo se pratiti na Instagramu, a pre nekoliko dana otišla je i pod nož pa je operacijom uklonila čak sedam kilograma kože s bedara, zadnjice i i trbuha.

Proces uklanjanja kože trajao je devet sati, a ova 28-godišnjakinja rekla je kako operaciji sledi mirovanje od šest nedelja, nakon kojeg se može vratiti vežbanju.

- Ova operacija mi je pomalo teško pala jer je to značilo da moram na neko vjeme prekinuti s onim što volim - poslom, vežbanjem, svakodnevnom rutinom, a neke stvari jednostavno moram staviti na čekanje. Ipak, znam da će se isplatit - napisala je na Instagramu.

Mršavljenje je bila njena novogodišnja odluka koju je donela u januaru 2016., a sve je započelo izbacivanjem gaziranih pića, alkohola i brze hrane iz ishrane. Ubrzo je počela s vežbanjem i na kraju je s 220 kg pala na 79 kilograma.

As hard as it is for me to post photos of myself like this on the internet knowing how many are watching, I know that it will be gone in just a few days and I dont want to hide the reality of massive weight loss. I never want to not be real with you guys. I'm here to be real, not to be perfect. Danny told me to post this because he knows how much it will help someone. The reality is girls wear bikini thongs in public and nobody bats an eye and we all have skin. I HAVE LOOSE SKIN ALL OVER MY BODY. I was almost 485lbs and it's just something that reminds me of who I once was. This is my reality. I love having curves and not having a small butt, but I cannot live in pain. HALLOWEEN IS GETTING SO CLOSE. -------------------------------------------------------------------------------- Whos ready to hustle for the holidays!? NEXT DIETBET STARTS 11/9!! Theres almost less than 2 months left to finish this year fighting for your health! Why not bet on yourself with our tribe? Next dietbet starts 11/9! I joined my first dietbet in January 2016 when I started my journey & it helped me change my life! Time to change yours too & make those resolutions stick! Lose weight, share tips/recipes, giveaways including @fedupfam, an airfryer, & MORE! Plus get paid to get lean in 2018! Link in bio or dietbet.com/fatgirlfedup #weightloss #weightlossjourney #fedupfam #fit #fitfam #fitspo #motivation #sweat #fattofit #obesetobeast #zumba #dance #diet #dietbet #fatgirlfedupsdietbet #fitness #losingweight #fitnessmotivation #fedup #fitfam #lanebryant #plussize #looseskin #excessskin #effyourbeautystandards #extremeweightloss

A post shared by Lexiiiiiii. ❤ (@fatgirlfedup) on

Leksi kaže kako je danas jako srećna, ali od operacije je sve boli više nego što je očekivala, prenosi NY Post.

- Sve me boli. Nikad pre nisam bila na operaciji i svaki dan plačem po nekoliko puta - napisala je na Instagramu i dodala kako je odlučna u tome da se što pre oporavi.

Ispod još jedne objave na društvenim mrežama napisala je kako joj je operacija otežala odlazak na wc, kašljanje i kijanje, ali kaže da je stvarno vredelo:

- Poslednjih nekoliko dana samo spavam, ali nakon oporavka sam odlučna u nameri pružiti svome telu brigu kakvu zaslužuje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.