ZALJUBIO SE U DEVOJČICU (16), A ONDA JE PROTERAN IZ GRADA: Osećao sam se kao životinja, bili su to mračni dani
Sada 19-godišnja Beth Telford udala se za 47-godišnjeg Andyja, Foto: Printscreen

ogromnA razlikA u godinama

ZALJUBIO SE U DEVOJČICU (16), A ONDA JE PROTERAN IZ GRADA: Osećao sam se kao životinja, bili su to mračni dani

Sada 19-godišnja Bet udala se za 47- godišnjeg AndIja

Objavljeno:

Nakon što se zaljubio u 16-godišnju kći svoje prijateljice te je oženio, 28 godina stariji vozač autobusa Andy rekao je da su ga etiketirali kao pedofila zbog velike razlike u godinama te da su bili prisiljeni da napuste svoj dom u severnom Walesu, piše Mirror.

Sada 19-godišnja Beth Telford udala se za 47-godišnjeg Andyja. Po prvi put od kada su poterani vratili su se u rodni grad Llandudno.

Par se upoznao putem Bethine mame, a vezu su započeli kada je ona napunila 16 godina. Međutim kada su meštani saznali za vezu njihovi životi su se okrenuli naopačke. Beth se nakon toga udaljila od majke koja nije odobravala njihovu vezu i ljubav.

Trpio je nasilje od kada se saznalo za njihovu vezu

Andy se prisetio nasilja koje je trpio nakon što je vest o njihovoj vezi izašla na površinu i vremena kada mu je na kombiju bilo ispisano “pedofil”.

“ To su zaista bili mračni dani… Osećao sam se kao da sam neka vrsta životinje jer izlazim s mlađom devojkom”, rekao je.

“Ne, izlazim s mlađom devojkom jer me je ta devojka pitala da izađem s njom, što je za mene privilegija i čast", priznao je Andy koji se s Beth venčao u severnom Walesu, a sada žive sa svoja dva sina oko 270 kilometara dalje u Lancashiru.

Beth razlika u godinama nikada nije smetala

Prema rečima Beth, razlika od čak 28 godina joj nikada nije smetala.

“Uvek sam želela da zasnujem porodicom… tako da sam samo mislila da bi Andy bio savršen muškarac za to”, rekla je Beth i nadodala da joj starost ne smeta i da ga ne posmatra kao starca ili oca.

Andyju teško pada što ne može živeti u rodnom gradu

“Živio sam u Walesu četrdeset godina, moja je majka bila tu, moja baka je bila tu. Vrlo je teško i ne bude ništa lakše kada nisi tamo gde si odrastao i gde su sva tvoja sećanja i porodica. To me ubija iznutra sve vreme. Ne želim da se prema meni drugačije postupa… mi smo Beth i Andy i to je to, zar ne?”, rekao je Andy koji tvrdi da je njihov brak jednako dobar kao što je bio pre tri godine.

Andy priznaje da mu se na Beth sviđa, kao i svakom muškarcu, to što je lepa, živahna, sjajnog karaktera i sve ostalo, a smatra da ona u njemu vidi sigurnost.

Ironično je dodao i da je je očigledno prelep.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.