NIJE HTEO DA PLAĆA RUČNI PRTLJAG U AVIONU, PA SE SETIO ODLIČNOG TRIKA: Ono što je uradio je zapravo praktično!
Prevario sistem, Foto: Facebook printscreen

SUPER IDEJA

NIJE HTEO DA PLAĆA RUČNI PRTLJAG U AVIONU, PA SE SETIO ODLIČNOG TRIKA: Ono što je uradio je zapravo praktično!

Li Kimino, 30- godišnjak je koji Rajanerom je domišljato `prevario` novo pravilo

Objavljeno:

Mnogi putnici koji putuju niskobudžetnom irskom avio kompanijom Rajaner, ostali su neprijatno iznenađeni odlukom da se ručni prtljag, koja je do 1. novembra bio besplatan, naplaćuje.

Li Kimino, 30- godišnjak je koji često putuje sa spomenutim avio prevoznikom je domišljato `prevario` novo Rajaner pravilo.

Odlučio je da iskoristi jedan svoj stari kaput kako bi s unutrašnje strane ušio velike džepove u koje može potrpati stvari koje bi inače nosio u ručnom prtljagu.

Svoj naum je i sproveo u delo, a s novim - starim kaputom krenuo je u Belfast prošli vikend. Svoju je priču praćenu video snimkom objavio na svom Fejsbuk profilu i zabavio mnoge pripadnike te društvene zajednice, ali verovatno i mnogim drugimputnicima dao zanimljivu i iskoristivu ideju kako uštedeti 7 evra na budućim letovima

- Ne kršim nikakvo pravilo time što stvari koje želim nosim u svojoj odjeći. Zato mi je pala na pamet takva ideja da na stari kaput prišijem velike džepove kako bi unutra moglo stati više stvari koje su mi potrebne na putovanju - izjavio je za The Sun.

Otkrio je što mu je trebalo za vikend izlet i što je poneo sa sobom: par patika, kratke pantalone, majicu, jaknu, peškir, bokserice, čarape i kozmetičku torbicu s proizvodima za higijenu koje uobičajeno koristi.

Bez problema je sleteo u Belfast sa svim svojim stvarima u kaputu, tvrdi kako je provere pred ulazak u avion prošao bez ikakvih trzavica i neprijatnosti.

- Samo sam sve svoje stvari stavio na traku za proveru i to je to. Niko me nije ni gledao čudno niti su me išta pitali - pojasnio je domišljati putnik koji tvrdi kako radije putuje češće pa koristi sve načine da ne troši previše novca na putovanju, nego da ode samo na jedno putovanje ili izlet i tada potroši mnogo.

- Pokazao sam da ipak postoji legalan način da izbegnemo plaćanje ručnog prtljaga, a opet imati sa sobom sve što je potrebno za kraće putovanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.