MUŽ JE PREVARIO, PA JU JE IZBO NOŽEM 46 PUTA: U bolnici se 17 dana borila za život, a onda donela SUMANUTU ODLUKU!
Ilustracija, Foto: Pixabay

bizarno

MUŽ JE PREVARIO, PA JU JE IZBO NOŽEM 46 PUTA: U bolnici se 17 dana borila za život, a onda donela SUMANUTU ODLUKU!

Samo na grudima imala je 14 uboda, od kojih je četiri prodrlo i do unutrašnjih organa, dok je 10 uboda zadobila u predelu stomaka

Objavljeno: 09:27h

Majkl Barnard (25) proglašen je krivim za pokušaj ubistva svoje supruge Šanon Barnard, u njihovom domu u Kentu.

Naime, ovaj mladi čovek je svoju suprugu 46 puta ubo nožem, čime joj je uzrokovao rane na udovima i središnjem delu tela, naročito na plućima, jetri i digestivnom traktu. Majkl je tokom napada urlao da ona mora umreti.

Samo na grudima imala je 14 uboda, od kojih je četiri prodrlo i do unutrašnjih organa, dok je 10 uboda zadobila u predelu stomaka. Oba plućna krila su prestala sa radom, a postoji mogućnost i da će biti potrebna i transplatacija kože, usled brojnih i velikih ožiljaka.

Šanon je provela 17 dana u bolnici, a kasnije je izjavila da je osetila svaki udarac, te da je bila sigurna da će umreti.

Doktori su naveli da je prava srećnica, s obzirom da je preživela ovakav napad. Ipak, iz sudnice u Kentu za britanski "Miror" navode da je Šanon oprostila svom suprugu, te da planira da osnuje porodicu sa njim, nakon što odleži zatvorsku kaznu.

Majkl je svoju suprugu 46 puta ubo nožem
Majkl je svoju suprugu 46 puta ubo nožem foto: Profimedia

Tokom Bernardovog suđenja za pokušaj ubistva, kada je upitana kako zamišlja njihovu budućnost, ona je odgovorila: "Samo da budemo zajedno i da imamo život kakav oboje želimo i da imamo porodicu".

Šanon supruga posećuje u zatvoru, kad god se ukaže prilika, a planira da posete budu još češće sada kada mu je status poboljšan. Ona se složila sa njegovim advokatom Dejvidom Tejlorom da joj je rekao da mu je žao i da je mnogo voli, a kada ju je upitao da li mu oprašta, ona je odgovorila potvrdno.

Dve nedelje pre pokušaja ubistva, Šanon je saznala da ju je Majkl prevario, a javni tužilac Kristofer Mej upravo ovu prevaru navodi uzrokom čestih svađa, koje su kasnije dovele do povećane tenzije i nasilja.

U noći pre napada, Šanon i Majkl su imali veliku svađu, te je ona spavala na kauču u dnevnoj sobi. Ujutru je Majkl razgovarao telefonom sa ocem, a kada joj je dodao telefon, usledio je napad nožem dužine papira A4 formata, opisala je Šanon.

- Vrisnula sam i odjednom sam se našla u predsoblju. Nakon što me je ubo, pala sam na pod. Njegov otac je još bio na vezi, a ja sam vrištala "On ima nož" - rekla je Šanon policiji, ističući da je prvi ubod osetila u predelu stomaka.

- Ležala sam na podu i Majkl je bio bukvalno na meni i samo me je ubadao. Bio je na svojim kolenima i naslonjen. Sećam se da je pokušavao da mi skloni ruke i ja sam samo vrištala. Nije rekao ništa osim "Moraš da umreš". To je jedina stvar koju je rekao tokom čitavog napada, a ja sam mislila da ću umreti, da sam mrtva - opisala je Šanon napad, rekavši da ga je zaustavio dolazak njegovih roditelja i ujaka.

Tokom suđenja, Šanon je izjavila da ni tokom napada, a ni kasnije nije videla nikakvu reakciju kod Majkla.

- Majk nije ličio na sebe. Izgledalo je kao da nema osećanja. Izgledalo je kao da to nije on, kao da ga jednostavno nije briga. Vrištala sam na njega, ali bilo je kao da nema osećanja - objasnila je ona.

Majkl je trenutno na terapiji i psihijatar je izjavio da su male šanse da se ponovi takav mentalni slom.

BONUS VIDEO: Dragan Marković Palma za Espreso o svim temama

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.