IZ PELENE SU MU MILELI CRVI, IMAO JE SAMO 3 KILOGRAMA! Četvoromesečna beba žrtva užasnog zanemarivanja RODITELJA!
Otac deteta, Foto: Printscreen Youtube

jeza

IZ PELENE SU MU MILELI CRVI, IMAO JE SAMO 3 KILOGRAMA! Četvoromesečna beba žrtva užasnog zanemarivanja RODITELJA!

U toku je suđenje američkom paru koji svom četvoromesečnom sinu nije promenio pelenu dve nedelje. Dete je umrlo od neuhranjenosti, dehidratacije i bakterijske infekcije

Objavljeno:

Oči deteta bile su otvorene, zurio je u prazno, izjavila je medicinska sestra na suđenju za ubistvo Sterlinga Koena, četvoromesečne bebe koje su radnici hitne pomoći pronašli mrtvu u stanu njegovih roditelja, Zakarija Pola Koena i Čejen Heris.

Kada su radnici hitne pomoći sklonili ćebe, iz deteta su počeli da izlaze crvi. Njegovo telo pronađeno je krajem avgusta 2017. godine, u stanu njegovih roditelja u Alta Visti, gradiću u saveznoj državi Ajovi. Oboje roditelja uhapšeni su i optuženi su za ubistvo i zanemarivanje zdravlja deteta sa smrtnim ishodom.

Par je imao još jedno dete, dvogodišnju devojčicu, koja je takođe bila u stanu kada je Sterling pronađen mrtav.

Devojčica je bila u dobrom stanju i navodno je dobivala odgovarajuće staranje.

Tužilac Kolmen Mekalister je na sudu objasnio da je dečak na sebi imao istu pelenu gotovo dve nedelje.

- Umro je zbog pelenskog osipa. Da, dobro ste čuli, pelenskog osipa - izjavio je tužilac.

- Pelena je bila potpuno natopljena izmetom i urinom, što je privuklo kukce koji su polagali jaja iz kojih su se razvili crvi. Sterling Koen je zbog toga dobio teški pelenski osip, a kroz povrede na koži u organizam je ušla bakterija Ešerihija koli - izjavio je.

Autopsijom je utvrđeno da je uzrok smrti neuhranjeost, dehidratacija i bakterijske infekcije. U trenutku smrti, mališan je imao samo tri kilograma.

Prema izjavi medicinske sestre Toni Fridrih koja je prva došla na mesto događaja, otac deteta nije pokazivao nikakva osećanja.

- Doveo nas je u mračnu, vruću prostoriju u kojoj je ležalo beživotno telo deteta. Njegova odeća bila je sasvim skorena, a čim smo sklonili ćebe, poletele su muve - izjavila je na sudu.

Jedan od svedoka na suđenju, Džordan Klark, nekadašnji prijatelj Zakarija i Čejen, na sudu je kazao da uopšte nije imao pojma da je par dobio bebu, iako ih je često posećivao. Klark je na sudu rekao da je par od njega redovno kupovao kristalni metamfetamin, na koji su nedeljno trošili između 20 i 40 dolara.

Klark je na sudu izjavio da ga je Zakari zvao istoga jutra kada je pronađeno Sterlingovo telo, očajan jer ne može pronaći crnu kesicu u kojoj je držao drogu. Suđenje majci deteta, 20-godišnjoj Čejen Heris odvojeno je od sudskog postupka protiv Zakarija i počeće kasnije ove godine.

BONUS VIDEO: KRATKI ESPRESO 7

(Espreso.co.rs /24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.