PIO S KOLEGAMA S FAKSA IZ SVINJSKE LOBANJE, A SLEDEĆEG DANA BIO JE MRTAV: Smrtonosna inicijacija brucuša! (FOTO)
Bio je student na Fakultetu poljoprivrede, Foto: Printscreen/Facebook

SMRTONOSNA INCIJACIJA

PIO S KOLEGAMA S FAKSA IZ SVINJSKE LOBANJE, A SLEDEĆEG DANA BIO JE MRTAV: Smrtonosna inicijacija brucuša! (FOTO)

Student ekonomije je umro posle inicijacije na Fakultetu poljoprivrede, koje uključuje ispijanje vodke iz svinjske glave, navode lokalni mediji

Objavljeno:

Eda Farmera (20), studenta na Univerzitetu u Njukastlu, prijatelji su odveli u bolnicu sa obrijanom glavom, pošto je popio ogromnu količinu alkohola u decembru 2016. godine.

On je umro sledećeg dana dok su roditelji, Džeremi i Helen Farmer, bili pored njega. Imao je pet puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljena granica, tvrde mediji.

Incident sa smrtnim ishodom dogodio se kada se pridružio grupi od 30 studenata, koji su išli u bar u centru grada.

Ed je bio toliko pijan na kraju večeri, da su drugi studenti morali da ga nose do kuće. Tamo su brucoši, među kojima je bio i Ed, čekali da dovrše inicijaciju, tako što su brijali glave pre nego što otpuze u garažu da piju vodku iz svinjske glave, navodi narednica Karen Dilks.

Doktor Ruben Zaharija, šef hitne pomoći kada je Ed stigao, dao je iskaz da je mladi student doveden u bolnicu "obrijane glave, misleći kako je to zabavno".

Student, koji je u bolnicu stigao u 5:45 ujutru 13. decembra 2016, verovatno bi preživeo da je došao ranije, tvrdi doktor Zaharija.

Prethodna istraga od prošlog oktobra ukazuje na to da su njegove kolege jedni drugima slali poruke "odbij", kada je policija počela da istražuje smrt studenta.

Saslušanja su u toku i trajaće narednih pet dana.

(Espreso.co.rs/Telegraph.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.