OVA DECA SU NEVEROVATNA: Klinci u vrtiću naučili znakovni jezik, a razlog za to tera suze na oči! (VIDEO)
Oni su samo za njega naučili izvesti pesmu Sretan rođendan uz pomoć znakovnog jezika, Foto: Twitter

neverovatno!

OVA DECA SU NEVEROVATNA: Klinci u vrtiću naučili znakovni jezik, a razlog za to tera suze na oči! (VIDEO)

Oni su samo za njega naučili izvesti pesmu Sretan rođendan uz pomoć znakovnog jezika

Objavljeno: 27.10.2018. 18:05h
  • 11

Deca u vrtiću koji deluje u sklopu Osnovne škole Hickerson u Tullahomi u Tenesiju napravili su divnu i preslatku stvar povodom rođendana njihovog domara, gospodina Džejmsa. On je, naime, gluv, a oni su samo za njega naučili izvesti pesmu Sretan rođendan uz pomoć znakovnog jezika.

 

Domar je 60. rođendan navršio u utorak. Na početku videa vidimo kako gospodin Džejms ulazi u prostoriju, a klinci, uz pomoć vaspitačica Ejmi i Eliz te medicinske sestre Angele koje su ih i naučile znakovni jezik, počinju da pevaju pesmicu.

Kada gospodin Džejms shvati da klinci, osim što pevaju, pokazuju i reči znakovnim jezikom postaje vidno ganut. Direktor škole kaže da je simpatični domar njihov radnik već 15 godina i kako je jako povezan s klincima.

“Gospodin Džejms uči ponekad decu znakovnim jezikom, uči ih pristojnom ponašanju i kako se ponašati prema drugim ljudima”, rekao je za Fox17. Njegovu posebnu rođendansku čestitku do sada je videlo preko 400 hiljada ljudi, uz komentar kako su im klinci vratili veru u ljude i bolje sutra.

Bonus video:

(Espreso.rs/Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media