DVA DANA NAKON VENČANJA SAZNALA JE DA ĆE NJENA SREĆA BITI OKONČANA: Najgore vesti doneo joj je ON!
Slika Džuli Alen s venčanja, Foto: Printscreen/facebook

TUŽNA SUDBINA

DVA DANA NAKON VENČANJA SAZNALA JE DA ĆE NJENA SREĆA BITI OKONČANA: Najgore vesti doneo joj je ON!

Medicinska sestra upoznala je svog supruga na odeljenju Hitne pomoći

Objavljeno:

Medicinska sestra Džuli Alen, rođena Džons, imala je venčanje iz snova. Udala se za ljubav svog života Jana Alena, sve je izgledalo kao u bajci.

Međutim, dva dana kasnije dijagnostikovan joj je rak pankreasa i njeni snovu su se srušili. Doktor joj je rekao da joj je ostalo još oko mesec dana života.

Jedini simptom koji je imala jeste bol u stomaku, posle čega je otišla na ultrazvučni pregled, gde je ustanovljen težak oblik tumora.

Džuli, koja radi kao medicinska sestra na odeljenju Hitne pomoći upoznala je Jana u toj ustanovi i tokom zajedničkog rada spasli su stotine života, a u međuvremenu su se i zavoleli.

Bila je podvrgnuta hemioterapiji, ali nije išla na operativni zahvat zbog rizika jer je tumor na nezgodnom mestu.

- Nakon ultrazvuka rekli su mi da su pronašli mrlju u obliku senke i da moram na dalje analize. No, nisam bila zabrinuta jer sam se, izuzev kratkotrajnih bolova, dobro osećala. Tek dva dana nakon mog venčanja dobila sam dijagnozu - rak pankreasa - rekla je Džuli i dodala.

- Žao mi je što verovatno neću slaviti godišnjice braka sa Janom. Žao mi je što neću slaviti Božić i praznike sa našom porodicom - rekla je medicinska sestra i apelovala na sve čljude širom sveta da što češće idu na preventivne preglede, jer se bolest tako i otkriva dok ne bude kasno.

BONUS VIDEO: BIKOVI NE LETE, ALI DRUGIMA DAJU KRILA! Ne, nije reč o energetskom piću, već o žestokom rodeu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.