POČINILA JE SAMOUBISTVO U ZATVORU: Iz oproštajnog pisma roditelji su saznali kroz kakav je UŽAS prošla!
Kejti se ubila u zatvoru, Foto: Facebook printscreen

tuga

POČINILA JE SAMOUBISTVO U ZATVORU: Iz oproštajnog pisma roditelji su saznali kroz kakav je UŽAS prošla!

Njena majka Linda (51) izjavila je za "Dejli rekord" da je Kejti izgubila 80 odsto kose zbog stresa kome je bila izložena u zatvoru

Objavljeno:

Škotkinja Kejti Alen, izvršila je samoubistvo u zatvoru u Folkerku, a njeni roditelji sada tvrde da ju je policija svesno birala kao laku metu i da su je primoravali da se skine zbog pretresa posle svake posete.

Prema njihovim rečima, ostale zatvorenice su je terorisale zbog njene popustljive naravi. Dok je vozila pod dejstvom alkohola Kejti je udarila 15-godišnjeg dečaka, koji se srećom oporavio. Napustila je mesto nesreće, ali je kasnije uhapšena i osuđena na 16 meseci zatvora.

Njena majka Linda (51) izjavila je za "Dejli rekord" da je Kejti izgubila 80 odsto kose zbog stresa kome je bila izložena u zatvoru.

- Pretrese su navodno obavljali nasumice, ali ispalo je da je to svaki put bila ona. Možda zato što je bila fina i nije se žalila. Bila je laka meta - kaže njena majka.

Jednom prilikom obučavali su policajke i opet su izabrali Kejti za pregled tela.

- Bila je očajna, jer je morala da stoji naga dok su oni razgovarali - rekla je njena majka.

Šokantne optužbe stižu nekoliko meseci nakon što je objavljeno da su je ostale zatvorenice neprekidno zlostavljale pre nego što je izvršila samoubistvo u junu ove godine.

Čak su i roditelji dečaka Majkla, koga je udarila, tražili od šerifa da poštedi Kejti zatvora, zato što se iskreno pokajala.

- Kejti nam je pisala iz zatvora da bi se po drugi put izvinila i ponovila da nije znala da je udarila Majkla - rekla je dečakova majka Margaret Kinan.

Osim što je počela da joj opada kosa, Kejtini roditelji Linda i Stjuart kažu da se zbog čestih pretresa samopovređivala i imala ožiljke po celom telu. Kada ju je poslednji put videla, Kejti delovala iscrpljeno i rekla je da nije spavala zato što je bila izložena teroru i mobingu, tvrdi Linda.

- Opala joj je kosa. Na kraju su joj omogućili pregled kod stručnjaka, ali je posle toga bila još uznemirenija. Rekla je da su se prema njoj ophodili kao prema komadu mesa - otkriva majka.

Prema njenim rečima, Kejti nije tri noći spavala zbog “dreke, uvreda i mobinga” iz ćelija pored njene. Kejti joj je tog jutra rekla da joj je druga zatvorenica pretila i da se “stvarno boji”, a kada joj je majka rekla da to prijavi čuvarima, odgovorila joj je da se i njih boji. Zlostavljali su je uglavnom zbog kose, ali i zato što nije kao oni.

Nije želela da pomisle da smatra da je bolja od tih devojaka, ispričala je majka. Linda je ipak razgovarala s čuvarkom, koja joj je rekla da će "srediti stvar", ali sledećeg dana devojka je nađena mrtva.

U poruci koju je ostavila za sobom napisala je da joj je žao, da više ne može da izdrži, da joj je žao što ostavlja oca, majku i brata. Majka je kasnije navodno saznala da je Kejti prethodne večeri razgovarala s čuvarkom pre nego što je otišla i da joj je ona rekla da bi "bilo najbolje" da je sutradan premeste u zatvor za odrasle.

- Devojci koja je ionako bilo uznemirena, prouzrokovali su još veći nemir, jednostavno su joj produžili muke za još jednu noć - kaže nesrećna majka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.