SKANDAL TRESE SELO: Mlada u mrklom mraku promašila sobu pa imala ODNOSE SA DEVEROM!
U kasno doba noći ustala jer je morala da obavi nuždu, pa je pri povratku promašila sobu, Foto: Printscreen/ društvene mreže

pogrešan izbor

SKANDAL TRESE SELO: Mlada u mrklom mraku promašila sobu pa imala ODNOSE SA DEVEROM!

Da je spavala s pogrešnim, shvatila je tek ujutro kada se probudila

Objavljeno:

Mlada iz autonomne regije Guangxi Zhuang, koju su kineski mediji predstavili samo kao Huang, navodno se zabunom uspela pose*sati s deverom te ga je potom tužila zbog silovanja, prenosi Shanghai News.

Huang je na sudu ispričala kako je u kasno doba noći ustala jer je morala da obavi nuždu, pa je pri povratku promašila sobu jer u mrklom mraku nije ništa videla.

Kada se vratila u krevet, devera pod imenom Ruan je počela da ljubi i mazi, što ga je trgnulo iz sna i ovaj je krenuo “u akciju”…

Da je spavala s pogrešnim, shvatila je tek ujutro kada se probudila, te je potom počela vrištati i dizati na noge porodicu i brojne zvanice koji su prenoćili u vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od devera najpre zatražila odštetu u iznosu od 20.000 yuana (blizu 2.300 eura), a kada je ovaj odbio da plati, podnela je tužbu.

Međutim, on je oslobođen optužbe da ju je silovao, jer je utvrđeno da je s njim spavala vlastitom voljom i da se niti u jednom trenutku nije pokušao pretvarati da je njen novopečeni muž.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zabavno24.com/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.