TOKOM ODNOSA SA DEČKOM KREVET JU JE KATAPULTIRAO: Ostala je NEPOKRETNA zbog toga, a sad traži milionsku odštetu!
Ona tvrdi da je krevet bio u defektnom stanju, Foto: Shutterstock

NEZGODA

TOKOM ODNOSA SA DEČKOM KREVET JU JE KATAPULTIRAO: Ostala je NEPOKRETNA zbog toga, a sad traži milionsku odštetu!

Glavni deo predmeta odnosi se na utvrđenje postojanja defekta kod kreveta koji je rezultirao povredom

Objavljeno: 13:02h

Jedna žena ostala je paralisana nakon što ju je njen krevet katapultirao tokom seksa na njemu, a sada tuži proizvođača za milion funti odštete zbog pretrpljenih povreda.

Kler Busbi (46) pretrpela je ozbiljnu povredu kičme kada je pala sa ivice njenog bračnog kreveta tokom promene položaja u seksu. Tvrdi da je krevet bio u defektnom stanju kada se desila nesreća i zbog toga je rešila da pokrene pravni postupak.

Glavni deo predmeta odnosi se na utvrđenje postojanja defekta kod kreveta koji je rezultirao povredom. Ona je krevet nabavila 2013. godine kada je renovirala svoj dom, a povredila se samo nedelju dana kasnije dok je imala seks sa svojim partnerom Džonom Maršalom.

Ona je rekla da je klečala na sredini kreveta i kada je htela da se okrene na leđa krevet ju je odbacio na pod i pala je na glavu. Primetila je da njen krevet ima defekte jer dva divana koji ga čine nisu dobro spojeni, a falile su i dve nogare na istom.

Sud je prihvatio da su okolnosti tužbe pomalo čudne i neuobičajene. Proizvođač odbija da odgovara za njenu povredu i ističe da je krevet bio napravljen bez greške. Suđenje se nastavlja, a u čiju korist će sud da presudi ostaje da se vidi.

Bonus video:

KRATKI ESPRESO 7 (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Ibtimes.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.