PRINC HARI STALNO NOSI TAJANSTVENI CRNI PRSTEN: Sada je konačno otkrivena njegova tajna
Tajanstveni prinčev prsten, Foto: EPA/ANDY BROWNBILL

zanimljiv detalj

PRINC HARI STALNO NOSI TAJANSTVENI CRNI PRSTEN: Sada je konačno otkrivena njegova tajna

Vojvoda od Saseksa poznat je po tome da nosi samo nakit s nekim sentimentalnim značenjem

Objavljeno:

Kraljevski par Megan Markl i princ Hari su trenutno na svojoj australijskoj turneji, a mediji koji ih pomno prate zapazili su neobrčan detalj na princu.

Vojvoda od Saseksa poznat je po tome da nosi samo nakit s nekim sentimentalnim značenjem, a sada je viđen s robusnim crnim prstenom na desnoj ruci.

Neki nagađaju da je to možda poklon od supruge Megan kojom je obeležila srećnu vest o dolasku bebe, ali drugi smatraju da prsten možda ima veze s nadolazećim Invictus sportskim igrama u Sidneju 2018.

Bilo kako bilo, otkriveno je da prsten načinjen od titana zapravo beleži aktivnosti svojeg vlasnika poput spavanja, kretanja i sličnog pa je opisan kao najnapredniji komad tehnologije koji možete nositi.

Prsten je dostupan u dve verzije, a princ Hari nosi 'Heritage' dizajn.

Inače, Hari posjeduje nekoliko komada zanimljivog nakita među kojima je i venčani prsten od platine. Kad su tek počeli da se viđaju, Megan i Hari su počeli da nose identične narukvice od plavih perlica.

Prsten od titana Hari je počeo da nosi tek po dolasku Australiju, možda da mu pomogne oko džet lega jer su na dugačkom putovanju supružnici promenili nekoliko vremenskih zona.

A možda se pomoću prstena priprema i na besane noći koje će uslediti kad stigne prinova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.