DOŠLA NA DEVOJAČKO VEČE, PA DOŽIVELA ŠOK: Mlada je za sve imala neprijatno iznenađenje! (FOTO)
Mlada je neprijatno iznenadila drugarice, Foto: Pixabay

i to ljudi rade

DOŠLA NA DEVOJAČKO VEČE, PA DOŽIVELA ŠOK: Mlada je za sve imala neprijatno iznenađenje! (FOTO)

Nije mogla da veruje šta mlada taži od njih!

Objavljeno: 12:14h

Jedna gošća devojačke večeri ostala poprilično iznenađena nakon što je dobila neočekivani "poklon" nakon zabave od mlade.

Reč je o računu za troškove organizacije održane zabave koji su dobile svaka od sedam zvanica.

Mlada je svakoj gošći poslala mailom račun s detaljnim ispisom troškova, podeljenih na sedam delova, što je na kraju iznosilo oko 24 dolara po osobi.

Iako iznos računa nije veliki, gošću je iznenadio postupak buduće mlade, koja je, troškove hrane, pića, ali i ukrasa za zabavu, podelila na jednake delove među svojim zvanicama. Na računu je naznačeno kako svaka gošća mora platiti 5 dolara za kokice, limunadu, slatkiše... Za pizze duguje nešto više od 11 dolara, 43 centa za voće i sl.

Fotografiju računa objavila je na Reditu, a šokirani su i mnogi korisnici te mreže koji su joj napisali kako takav postupak mlade nije u redu. Neki su se zapitali kakav je to bio dosadan parti na koji se potrošilo preko 80 dolara za picu, a tek 23 dolara ukupno za piće?

Mlada je troškove podelila zvanicama
Mlada je troškove podelila zvanicama foto: Reddit

Našao se tu i komentar u obranu mlade jer je organizacija venčanja i devojčake zabave popriličan stres koji iziskuje i poprilične troškove.

Ipak, gošća koja je objavila račun, i htela da ostane anonimna, zaključila je kako će se barem za ispostavljeni račun za djvojačku zabavu, na venčanju "dobro najesti".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.