NIJE PILA VODU GODINAMA: Baka je postala ZAVISNIK od JEDNOG GAZIRANOG PIĆA, kroz njega je unela TONU ŠEĆERA U SEBE
BAKA ZAVISNIK VEĆ 64 GODINE PIJE SAMO JEDNO GAZIRANO PIĆE, Foto: Facebook

izbirljiva!

NIJE PILA VODU GODINAMA: Baka je postala ZAVISNIK od JEDNOG GAZIRANOG PIĆA, kroz njega je unela TONU ŠEĆERA U SEBE

Sve je počelo kada je bila u svojim tinejdžerskim godinama

Objavljeno: 18:13h

Ne želim ništa drugo i ne bih popila vodu ni da mi život od toga zavisi. Ne pijem ni čaj ni kafu, priča baka Džeki Pejdž (77) koja je jednostavno luda za Pepsijem.

Ona već 64 godine, otkako ga je prvi put probala 1954. godine, ne pije ništa drugo i kaže kako je uvek bila mršava, bez obzira što je, kroz godine, u sebe kroz ovaj napitak, unela skoro tri miliona kockica šećera.

- Ne bih to nazvala zavisnošću. To je samo nešto što mi se sviđa i jednostavno ne mogu bez njega - kaže Džeki, inače majka četvoro dece i domaćica.

Osim što isključivo pije samo Pepsi, Džeki je izbirljiva i oko ambalaže. Naime, neće ga piti iz flaše, već samo iz limenke. Njena ljubav prema tom gaziranom piću rezultirala je sa kupljenih otprilike 93 hiljade limenki soka kroz godine.

Sve je počelo kada je bila u svojim tinejdžerskim godinama.

- Ne volim ni vodu ni mleko. Moja mama je stalno govorila pa moraš nešto da popiješ i uglavnom bi mi dala limunadu ili sok od višnje - kaže ona.

Ali, do kad nije okusila Pepsi nije htela da piješ ništa. Sokove koje joj je majka davala popila bi bez uživanja. Od voljenog pića se razdvajala samo prilikom porođaja.

Ali kasnije kada je išla u bolnicu na operacije, medicinske sestre su joj čak stavljale limenke Pepsija u frižider, a deca bi joj donosila zalihe kako ne bi dehidrirala.

Kada joj velika porodica od 11 unuka i osam praunuka dolazi u posetu, svi već znaju da se bakine limenke Pepsija - ne diraju.

Bonus video:

HOĆEŠ DA SE UBIJEŠ? NE U NAŠOJ SMENI! U 3 sekunde vatrogasci sprečili samoubistvo! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.