MELANIJA IZVODI STRIPTIZ U BELOJ KUĆI! Skandalozan video potresao Ameriku, svi traže bojkot snimka! (VIDEO)
Lažna Melanija se u spotu skida do kože, Foto: Youtube printscreen

provokativno

MELANIJA IZVODI STRIPTIZ U BELOJ KUĆI! Skandalozan video potresao Ameriku, svi traže bojkot snimka! (VIDEO)

Javnost je u šoku

Objavljeno:

Reper Kliford Josef Haris Jr. (38), poznatiji kao T.I. uvredio je Kanje Vesta (41) i prvu američku damu Melaniju Tramp (48) u spotu u kojem žena nalik njoj izvodi striptiz u Ovalnoj sobi Bele kuće.

- Kako to može biti prihvatljivo? Odvratno. Bojkutujte- napisala je na Tviteru Stefani Grišam, glasnogovornica Melanije Tramp i pozvala na bojkot spota.

Međutim, spot je objavljen u petak, a odgledalo ga je dosad 8,5 miliona ljudi.

T.I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik sigurnosti i posmatra kako Donald Tramp napušta Belu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnoj sobi nalazi sa ženom nalik Melaniji Tramp.

Žena je odevena samo u jaknu kakvu je u junu nosila Melanija Tramp s natpisom na leđima 'I really don't care, do u?' (Baš me briga, a tebe?)

Žena u spotu zatim skida svoj sako i gola seda za radni sto predsednika za kojem je već T.I. pa zajedno razbijaju sve po Beloj kući. Spotom je reper želeo da promoviše svoj novim album 'Dime Trap', ali takođe i obračuna se s drugim reperom i bivšim prijateljem, Kanjem Vestom pa se koristio medijski jako popularnom snimkom susreta Trampa i Vesta u Beloj kući.

- Dragi 45, ja nisam Kanje - napisao je T.I na adresu 45. predsednika Sjedinjenih Država u uvodu svog tvita.

Dan ranije, reper T.I. je prozvao Kanje Vesta s kojim je pevao na koncertu napisavši 'sramim se što sam uopšte sarađivao s njim'.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.