ŽENA GA TUKLA 8 MESECI, IZUBIJAN POBEGAO OD NOŽA: Ovakvu ispovest muža nikada niste čuli!
Ljubav iz studentskih dana za jednog muškarca se pretvorila u noćnu moru, Foto: Dado Đilas

nasilje nad muškarcima nije mit

ŽENA GA TUKLA 8 MESECI, IZUBIJAN POBEGAO OD NOŽA: Ovakvu ispovest muža nikada niste čuli!

Ljubav iz studentskih dana za jednog muškarca se pretvorila u noćnu moru

Objavljeno:

Prebijen i slomljen spakovao sam nešto stvari u malu kesu nakon još jednog dana kada me je gotovo probola nožem, jada se muškarac.

Ljubav iz studentskih dana za jednog muškarca se pretvorila u noćnu moru iz koje se jedva izvukao!

Žena ga je zlostavljala psihički, fizički i finansijski, a kaže da će posledice sistemskog zlostavljanjaosećati celog života

Na portalu Thoughtcatalog.com anonimno je ispričao šta je sve prošao u životu sa ženom za koju je verovao da je ljubav njegovog života. Sve je ostavio zbog nje, ali nakon užasnih fizičkih i psihičkih napada, odlučio je da ode. Spakovao je najnužnije stvari u malu kesu i doslovno pobegao od nje!

“Na fakultetu sam upoznao devojku. Pametnu, zabavnu i seksepilnu, imala je sve o čemu sam oduvek sanjao. Prijatelji su mi zavideli zbog moje veze s njom, govorili su mi da sam srećan što imam takvu bombu od žene. Ona je napustila fakultet i pohađala neki filmski kurs.

Posle nekog vremena, poželela je da se preseli u malo mesto koje se nalazilo bukvalno usred ničega, četiri sata vožnje udaljeno od grada. Tražila je da sve napustim i krenem sa njom. Koji sam ja idiot.

Ona je imala neke probleme pa sam verovao kako želi da započne novi život, okružena svojom porodicom. Ostavio sam svoj posao, stan, prijatelje i porodicu i preselio se sa njom. Nije prošlo ni dva dana kada je zlostavljanje počelo!

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop za 17.10.2018.

(Espreso.co.rs/Beograd.in)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.