PLAKAĆE GODINAMA ZBOG OVOGA: Igrao se sa rakom, a onda je DOBIO TAČNO ONO ŠTO JE ZASLUŽIO! (VIDEO)
Gospodin Rao je navodno kupio žive rakove u obižnjoj prodavnici i odlučio se  se našali sa životinjom pre nego što je pretvori u večeru, Foto: dailymail.co.uk/printscreen

mora da je bolelo

PLAKAĆE GODINAMA ZBOG OVOGA: Igrao se sa rakom, a onda je DOBIO TAČNO ONO ŠTO JE ZASLUŽIO! (VIDEO)

Video snimci pokazuju kako Rama drži velikog raka u rukama i jezikom liže njegovu otvorenu kandžu

Objavljeno: 11:23h

Za neke stvari u životu smo sami krivi -na primer ukoliko neko odluči da se igra sa živim rakom.

Rama Rao (37) se igrao sa živim rakom kako bi se pokazao ispred svojih prijatelja u Tamil Nadu, južnoj Indiji te ga je stigla pravda zbog gluposti. Video snimci pokazuju kako Rama drži velikog raka u rukama i jezikom liže njegovu otvorenu kandžu.

Gospodin Rao je navodno kupio žive rakove u obižnjoj prodavnici i odlučio se se našali sa životinjom pre nego što je pretvori u večeru. Okružen nepoznatim brojem ljudi, igra se sa rakom držeći ga pred lice.

To malo stvorenje je izgledalo nezainteresovano, ali Rao nastavlja da ga provocira tako što širi svoj jezik ka rakovoj otvorenoj kandži.

Iznenađujuće je da se rak zatim spušta na Raov jezik , hvata ga čvrsto i grize ga jezik i pokušava da skine kandže sa njegovog jezika.

Jedan od njegovih prijatelja može se videti pokušavao je da silom spusti životinju sa jezika, pokušavajući da ne povredi jezik koji je već bio zarobljen u kandžama raka. Na kraju su kandže skinuli, a moglo se čuti kako se Raovi prijatelji smeju na sav glas.

BONUS VIDEO:

(Esprreso.rs/.dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.