ZA 5.700 EVRA MOŽETE DA RADITE BUKVALNO ŠTA HOĆETE: Vraća se OSTRVO BLUDA I RAZVRATA!
Kolumbijke će se potruditi da ugode muškarcima po ceni od 5700 za samo četiri dana, Foto: Print Screen Youtube

cena je prava sitnica

ZA 5.700 EVRA MOŽETE DA RADITE BUKVALNO ŠTA HOĆETE: Vraća se OSTRVO BLUDA I RAZVRATA!

Party na luksuznoj jahti i razna iznenađenja za samo 5700 eura

Objavljeno:

Kontroverzni četverodnevni seks festival koji nudi neograničene količine droge, alkohola i orgija s prostitutkama vraća se ove godine, nakon što je lani izazvao bes te je na kraju otkazan pod pritiskom kolumbijskih vlasti.

Ove godine festival seksa obećava dve Latinoamerikanke po muškarcu, seks show uživo, party na luksuznoj jahti i razna iznenađenja, za samo 5700 eura.

Mesto radnje je privatni karipski otok na kojem droga nije zabranjena, a muškarcima se obećava "neograničeni seks", menjanje partnerki i ispunjavanje svih seksualnih fantazija dok se zabavljaju "poput milionera", tvrde organizatori.

Lanjski seks otok izazvao je bes, a mnogi su ga nazvali "odvratnim" i "jezivim" te pozvali vlasti da istraže što se događa na otoku. Organizatori su lani tvrdili da su premestili seks tulum na drugu lokaciju zbog sigurnosnih razloga, a ne besa javnosti. Kasnije su objavili planove za novogodišnju verziju tuluma, a ove se godine vraćaju s novom web stranicom i YouTube videom punim seksi kadrova.

Kolumbijke će se potruditi da ugode muškarcima
Kolumbijke će se potruditi da ugode muškarcima foto: Print Screen Youtube

Odbacili su optužbe o trgovini ljudima, tvrdeći da je tulum legalan u neimenovanoj zemlji, a sve žene učestvuju svojevoljno i starije su od 18 godina. Hashtagovi na društvenim mrežama otkrivaju da je reč o Karibima i Kolumbiji.

Na stranici piše da će se 60 žena potruditi da ugodi muškarcima "koji će se osećati poput kraljeva". Dodaje se da su sve žene testirane i da nemaju seksualno prenosivih bolesti. Žurka bi se trebao održati od 14. do 17. decembra.

Kolumbijke će se potruditi da ugode muškarcima  po ceni od 5700 evra
Kolumbijke će se potruditi da ugode muškarcima po ceni od 5700 evra foto: Print Screen Youtube

Dodaju da muškarci na žurci mogu doći s partnerkama ako žele te da je zabranjeno fotografisanje.

Organizatori tvrde da je lani britanska pop zvezda trebala da nastupi na jahti na kojoj je tulumarilo 30 golih muškaraca, uglavnom iz Velike Britanije, SAD-a, Kanade, Dubaija, Francuske i Australije, te 60 golih žena.

Gosti ne ulaze u Kolumbiju, nego dolaze ravno na Karibe, pa kolumbijska policija i vlasti nemaju nikakve veze s ovim. Ne možemo otkriti u kojoj se zemlji nalaze devojke, ali sve što možemo reći je da su dobro plaćene i nisu ni na koji način prisiljene na ovo. Prodali smo 23 ulaznice za seks party, a naši klijenti dolaze iz celog sveta. Svi su platili cenu od 5.700 evra koja uključuje neograničen seks, hranu itd.", tvrde organizatori.

Među gostima su navodno poznate pop zvezde, jedna iz Sjedinjenih Država i jedna iz Velike Britanije.

"Britanska je zvjezda imala brojne hitove, a osim toga, nastupiće na žurki", dodaju.

Šesnaest muškaraca platilo je dodatnih 8700 eura da na otoku uživaju nedelju dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.