DA LI VAM SE DESILO DA TETIVA OVAKO ISKOČI? Ako jeste, postoji savršeno dobro objašnjenje! (FOTO)
Rana evolutivna istorija pokazuje na koji način naša tela funkcionišu danas, Foto: Espreso

neverovatno

DA LI VAM SE DESILO DA TETIVA OVAKO ISKOČI? Ako jeste, postoji savršeno dobro objašnjenje! (FOTO)

U našem telu nalazi se određena struktura koja svedoči o našoj evolutivnoj istoriji

Objavljeno:

Tokom evolucije smo zadržali širok spektar telesnih osobina od naših predaka. Rana evolutivna istorija pokazuje nam na koji način naša tela funkcionišu danas, pa i oni koji se ne slažu sa ovim stavom kada pogledaju ovaj snimak poverovaće.

Da li ste znali da se u našem telu nalazi određena struktura koja svedoči o našoj evolutivnoj istoriji? Većina nas želi da veruje da naša struktura dokazuje jednostavnost naše evolutivne istorije, ali ovaj video služi da dokaže i da su skeptici pogrešili.

Čak i stvari koje izgledaju jednostavno kao oblik spoljašnjosti naših ušiju utiče na prirodnu evoluciju tela, i dok se ljudsko telo smatra hramom, može da funkcioniše kao muzej naše istorije i oni koji znaju da "studiraju" ovaj muzej su jedan korak od svojih kolega koji nisu toliko otvorenog uma.

Ako se suočite sa ovim konceptom shvatićete da niste sami i ovaj video poslužiće vam kao vredan podsetnik da postoje i drugi koji nemaju određenu količinu obrazovanja o strukturi i evoluciji naših tela.

Na primer, da li imate tetivu koja izlazi iz vašeg zgloba kao što je ovaj? Ovaj video nudi korisno objašnjenje za ovu osobinu, a takođe možete saznati više o drugim delovima tela koje možda ranije niste uzimali u razmatranje.

Pogledajte video i saznajte više o ovim temama:

Bonus video:

TAJNE NARODNOG MUZEJA: Predstavljamo vam bogatu riznicu srednjovekovne umetnosti (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Viralnova.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.