ČOVEK KOJI JE UBIO PREKO 70 SERIJSKIH UBICA HODA SLOBODNO: Jeza nije prava reč za ovu priču!
Do svoje 18 godine ubio je desetoro ljudi, Foto: Printscreen/Youtube

da li je ovo moguće?!

ČOVEK KOJI JE UBIO PREKO 70 SERIJSKIH UBICA HODA SLOBODNO: Jeza nije prava reč za ovu priču!

Izbori koje svakodnevno pravimo na kraju definišu ko smo mi zapravo

Objavljeno:

Izbori koje svakodnevno pravimo na kraju definišu ko smo mi zapravo. Naši mozgovi doživljavaju promene s vremenom. Ove promene naročito su primetne kod onih ljudi koji odluče da ubiju. Međutim, ova priča je priča o čoveku koji je odlučio da ubije one koji su odlučili da ubiju druge ljude.

Pedro Rodriges Filho je od sebe napravio brazilskog serijskog ubicu ubijajući druge serijske ubice. Analitičari koji su pratili "njegov slučaj" kažu da je savršen primer psihopate. Zlostavljanje je iskusio još pre nego što je napustio majčinu matericu. Naime, njegov otac je tukao svoju trudnu ženu, i to dok je nosila upravo Pedra, te je on na svet došao sa oštećenom lobanjom.

Već u dobi od 14 godina, bilo je jasno da Pedro neće biti poput ostale dece. Kada je njegov otac bio otpušten sa posla zbog krađe hrane, Pedro je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i ubije ga.

Nakon toga bio je prinuđen da živi u begu, bežeći naišao je i na ljubav, Maria Aparecida Olimpia, no ona je ubijena. Sve ovo desilo se još pre nego je napunio 18 godina. Do 18 rođendana, Pedro je ubio već deset ljudi. Svoje tinejdžerske dane proveo je tražeći i osvećujući se članovima bande koji su mu oduzeli njegovu ljubav.

Kada je Pedrov otac brutalno ubio njegovu majku mačetom, Pedro je ocu uzvratio posetivši ga u zatvoru gde ga je izbo do smrti. Izvadio je očevo srce i počeo da ga žvaće. Sve ovo ispratio je ubivši silovatelja sa kojim su ga transportovali u zatvor. 47 drugih zatvorenika umrlo je od njegove ruke u brazilskom zatvoru.

Prema lokalnom zakonu Pedro je mogao da bude zadržan u zatvoru 30 godina, pušten je 2007. godine, uprkos tome što je broj krvoprolića koje je napravio neizbrojiv. Po oslobođenju nije gubio vremem već se vratio svom starom modelu ponašanja. I dalje obećava kako će ubijati sve one brazilske kriminalce, koji budu imali tu nesreću da mu stanu na put.

Bonus video:

Uhapšen ubica Predraga Perića

(Epsreso.rs/Viralnova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.