ŽENA GA OSTAVILA NAKON NESREĆE, PA O NJEMU BRINE ĆERKICA (6): Snaga ove devojčice i ljubav prema ocu KIDA DUŠU!
Foto: Screenshot / YouTube

mala jia brine o svom ocu

ŽENA GA OSTAVILA NAKON NESREĆE, PA O NJEMU BRINE ĆERKICA (6): Snaga ove devojčice i ljubav prema ocu KIDA DUŠU!

Devojčica je počela da brine o paraliziranom tati nakon što ga je supruga napustila samo mesec dana nakon nesreće

Objavljeno:

Tian Haicheng iz Kine ostao je paraliziran od prsa naniže 2016. godine nakon što je taksi u kojem se vozio završio u jarku pored puta. Samo mesec dana nakon nesreće, supruga je rekla da odlazi sa sinom na par dana do svoje majke, ali više se nije vratila. Od tada se o njemu brine 6-godišnja kći.

Jia Jia ustaje svako jutro u šest sati i masira tati mišiće pola sata. Pre nego što krene u školu, opere mu i zube i lice. Kada je ona u školi, o ocu brinu njegovi roditelji koji mu pripremaju i hranu. Jia Jia hrani oca i pomaže mu da se kreće po kući gurajući ga u improviziranoj spravi iz kućne radinosti.

Kći ga i brije, a o tome kaže: "U početku nisam znala da ga brijem, pa bih ga porezala do krvi. Ali tata je rekao da ga ne boli. Sad sam jako dobra u tome, a to kaže i baka".

Jia Jia kaže da joj majka ne nedostaje jer nije htela da se brine za tatu, ali da joj nedostaje brat s kojim je bila vrlo bliska, prenosi Daily Mail.

Tian svakodnevno emituje kako se kći brine o njemu na kineskoj aplikaciji za prenose uživo, a njihov život svakodnevno prati skoro pola miliona ljudi.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju - Aleksandar Zograf

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.