ŽENA MOG DRUGARA MI JE PRED NJIM LIZNULA UVO: Nisam mogao ni da sanjam kakav će me scenario posle SAČEKATI!
Foto: Shuterstock

VRELA AKCIJA

ŽENA MOG DRUGARA MI JE PRED NJIM LIZNULA UVO: Nisam mogao ni da sanjam kakav će me scenario posle SAČEKATI!

Veče pre putovanja došli su kod nas na večeru i pričali smo o tome kako smo se neverovatno brzo zbližili, koliko smo dobri prijatelji…

Objavljeno:

S vremena na vreme se u životu dese stvari zbog kojih potpuno izgubimo vazduh iz grudi i prevrnemo se naglavačke. Ovo je jedna od tih i dogodila se jednom sasvim običnom bračnom paru

“Moja tadašnja žena i ja živeli smo u malom gradu i bili smo novi u kraju. Polako smo počeli da stičemo nove prijatelje, a jedni od njih bili su Džo, zabavan lik – jedan od onih koji će se odmah popeti na plesni podijum, i njegova supruga Kim, koja je bila prava bombonica sa plavom kosom i očima… Njih dvoje su tada bili u braku možda godinu dana.

Jedne večeri kada smo izašli svo četvoro, Kim me je privukla sebi pred Džoom – baš blizu i blago mi liznula uvo. Pripisao sam takvo ponašanje alkoholu i brzo zaboravio.

A, onda, pozvali su nas na putovanje, koje je već bilo uplaćeno – čak mi ni tada nije bilo ni na kraj pameti šta bi moglo da se desi. A, znaci su bili očigledni… Mislio sam kako je to strava i jedva sam čekao da krenemo na pravu ljubavnu avanturu u parovima.

Veče pre putovanja došli su kod nas na večeru i pričali smo o tome kako smo se neverovatno brzo zbližili, koliko smo dobri prijatelji… Onda je Kim ponovo počela da prelazi granicu i ja sam opet mislio da je sve zbog pića…

Bračni par nije znao šta im se sprema
Bračni par nije znao šta im se sprema foto: Profimedia

Kako smo krenuli na putovanje situacija je krenula da se razvija. A, onda, po prijemu u hotel saznajemo da su iznajmili samo jednu sobu!

Džo se napravio lud i rekao da je to sigurno greška. Čak ni tada nisam ništa posumnjao…

Šta je tu je, smestili smo se i proveli dan na plaži, a onda me je Džo uveče pozvao da popijemo par pića za barom. Očigledno je sve bila Kimina instrukcija. Želela je da ostane sama u sobi sa mojom ženom…

Posle nekoliko pića Džo je počeo da mi pokazuje slike sa svog telefona. Na njima je bila njegova žena, naga! Objasnio mi je kako Kim misli da sam ja baš zgodan.

Bio sam u šoku. ‘Šta da mu odgovorim’, mislio sam. ‘Da li smo upravo prešli granicu’, pitao sam se. Bio sam pripit i nije mi sve bilo baš najjasnije.

A, onda se Džo otvorio. Rekao je da su nas pozvali na odmor jer žele da spavaju sa nama.

Otrčao sam u WC i pozvao ženu da vidim kako se kod nje situacija odvija. Kim nije uspela da je napije, tako da ona još ništa nije znala. Odlučio sam da joj ni ja ne govorim ništa dok se odmor ne završi.

Znam da je trebalo istog momenta da otrčim po ženu, zgrabim je za ruku i odem na aerodrom, ali bio sam baš pijan. Rekao sam samo: ‘Polaskani smo, ali moja žena i ja nismo zainteresovani. Nismo znali da ste vi svingeri’.

Bilo je neprijatno, a on je nastavio da pije. Toliko je popio da sam ga odneo do sobe – jedva.

Naredna dva dana smo jedva izdržali, trudili smo se da izbegnemo jedni druge, a nakon odmora se više nikad nismo videli.

MOŽDA VAS ZANIMA…

Iskreno, želim im sve najbolje i voleo bih da su se stvari drugačije odvijale. Ali, ipak sam naučio nekoliko stvari iz ovoga.

1. Ako želite da odete sa parom na ‘svingerski odnor’ bilo bi dobro da pre toga proverite da li su i oni svingeri.

2. Pitati drugog muškarca da spavate sa njegovom ženom ni u jednom slučaju nije dobra ideja.

Ali, šta ja znam. Možda im je pre nas to već upalilo sto puta.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/yourtango.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.