PREŽIVEO SMRTNU KAZNU, PA NAŠAO 33 GODINE MLAĐU DEVOJKU: Hoće da je oženi, podržavaju ga papa Franja i ceo džet-set
Foto: Printscreen / facebook

kakav obrt

PREŽIVEO SMRTNU KAZNU, PA NAŠAO 33 GODINE MLAĐU DEVOJKU: Hoće da je oženi, podržavaju ga papa Franja i ceo džet-set

Smatra da je sve nameštaljka

Objavljeno:

Ričard Glosip (55) tvrdi da je nevin. Kaže da mu je sve namešteno i da protiv njega nema dokaza. Na njegovoj strani su i papa Franjo, Ričard Brenson i Suzan Sarandon.

Preživeo je izvršenje smrtne kazne u zatvoru u Oklahomi 30. septembra 2015. godine. Iako je cela procedura opet pokrenuta, on planira da se uskoro oženi.

Leija Jurasik (22) je uverena da je njen verenik nevin. Ova pogrebnica i njen odabranik će nakon venčanja prvi put biti zajedno i to samo pola sata te će u prostoriji biti i stražari. Par je dosad uvek bio razdvojen rešetkama ili staklom.

Leija je čitala o Ričardovom slučaju te mu je počela pisati pisma. Njena je porodica u početku bila protiv te veze, a sada Ričardu pisma piše i njena majka kako bi ga što bolje upoznala. Glosip je osuđen jer je naručio ubistvo Berija Van Trisa, vlasnika motela u Oklahoma Sitiju.

Ipak, na njegovoj su strani, osim verenice, i papa Franjo, Ričard Brenson i Suzan Sarandon. Uvereni su u njegovu nevinost. Ričard tvrdi da protiv njega nema nikakvih dokaza te da se njegova presuda temeljila na izjavi Džastina Snida koji je ubio Berija Van Trisa.

Džastin Snid je tvrdio da ga je Ričard unajmio da ubije vlasnika motela. On je, budući da je "cinkario" Ričarda dobio doživotnu kaznu zatvora.

Postoje priče da se kasnije u zatvoru hvalio da je "uvalio" Ričarda i tako izbegao smrtnu kaznu. Ričard je smaknuće preživeo jer je zatvor nabavio krivi lijek. Glosip i dalje čeka izvršenje smrtne presude i mogao bi biti prvi zatvorenik u Oklahomi kojeg će smaknuti azotom, piše Mirror.

BONUS VIDEO: Espreso u Solunu - Obeležavanje stogodišnjice od proboja Solunskog fronta

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.