NIKAD NIJE KASNO: Ova baka ima 100 godina, a uskoro se udaje za 26 godina mlađeg!
Foto: Mirror / Printscreen

ljubav u poznim godinama

NIKAD NIJE KASNO: Ova baka ima 100 godina, a uskoro se udaje za 26 godina mlađeg!

Nora koja bi u decembru trebalo da napuni 101 godinu kaže kako želi da se venča "pre nego što bude prekasno"

Objavljeno:

Nora Vitkis (100) iz Velsa uskoro bi se trebalo da se uda a svog verenika Malkoma Jejtsa koji je od nje mlađi 26 godina.

Jejts (74) i Nora su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a trebalo bi se da se venčaju u oktobru, piše Mirror.

Nora koja bi u decembru trebalo da napuni 101 godinu kaže kako želi da se venča "pre nego što bude prekasno". Nora je ranije u braku bila dva puta.

- Veselimo se venčanju. Bojim se da ću još više ostariti i propustiti priliku - kaže Nora koja je pre radila kao kuvarica u školi.

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno. Nakon venčanja s porodicom i prijateljima će otići u restoran.

- Uvek smo i zajedno i svuda idemo zajedno. Puno smo putovali, a često smo i plesali. Najviše volimo cha-cha-cha - kaže Jejts koji je radio kako vozač autobusa.

Nora se rodila 1917. godine i za prvog supruga Freda Tomasa se udala s 18 godina. Nakon što je on umro, 1970. godine udala se za Berta Vitkisa s kojim je u braku bila 16 godina. Ima jedno dete. Kaže da je tajna dugovečnog života u kretanju.

- Treba biti aktivan. Moj život je zaista bio dobar, uživala sam. Volim susretati nove ljude i pričati s njima. Volim raditi i izlaziti. Sada više nažalost ne plešem jer se ne mogu okrenuti i strah me da ne padnem - kaže Nora i dodaje kako joj mnogi ne vjruju kada im kaže da ima 100 godina.

- Osim toga ja se i ne osećam tako i to je najvažnije - kaže Nora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.