DEČKO S PLAŽE: Sve više turistkinja sa Zapada koristi vodiče s posebnim uslugama - ovo su njihove ispovesti!
Foto: Profimedia

nešto drugačiji turizam

DEČKO S PLAŽE: Sve više turistkinja sa Zapada koristi vodiče s posebnim uslugama - ovo su njihove ispovesti!

Iako sa ženske strane sve deluje jako romantično, u stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se zbog siromaštva odaju prostituciji

Objavljeno: 15:31h

Među turistkinjama sa Zapada postoji čudna praksa da se veliki broj muškaraca unajmljuju kao vodiči, ali često su u paketu i seksualne usluge.

Ova praksa u turizmu je postala toliko popularna, pogotovo u Velikoj Britaniji, da mnoge turističke agencije uvrštavaju ovakav tip putovanja u svoju ponudu.

- Jedna od najčešćih fantazija žena je da se njima dominira, tek manji deo njih voli suprotno. Zbog toga radim lagano vezivanje i ponašam se s njima kao Kristijan Grej- ali bez udaraca - priča za Independent 'dečko s plaže' na Baliju, što je zapravo blagi izraz za žigola.

On, naime, za novac zadovoljava dobrostojeće Evropljanke, govoreći da im 'pravi društvo na obostrano zadovoljstvo'.

"Dečko s plaže" govori kako ženama prvo u restoranu šapuće šta će im raditi nakon večere. Dodiruje ih strastveno ispod stola, uz poneki kratki poljubac.

- Najbolja pretnja koju im u seksu govorim je da ih neću pustiti dok tri puta ne svrše, a da imam vremena napretek. Važno je da one budu potpuno opuštene i u svom svetu fantazija, to je sigurna karta za najbolji seks svake žene - priča iskusni 27-godišnji mladić.

Žene na Karibima pronalaze zabavu
Žene na Karibima pronalaze zabavu foto: Pixabay.com

42-godišnja Britanka već treću godinu zaredom dolazi s prijateljicom na odmor u Dominikansku Republiku.

- Budimo iskreni, dolazim zbog seksa, OK i zbog sunca, ali seks je ipak najvažniji. Ne želim da nađem ljubav svog života i kupim kuću na plaži. Želim zabavu i puno dobrog seksa- otvorena je.

Žene sa Zapada su sve više i više zainteresovane za seks turizam, ali on je drugačiji nego kod muškaraca. One ne odlaze u bordele uz stroge zahteve šta žele. Radije odlaze u barove i uz piće se opuštaju i upoznaju zgodne, preplanule mladiće spremne na pružanje zadovoljstva.

S nekima onda provedu celo letovanje, a neke se ne žele ni tako vezati pa se svaki dan zabavljaju s drugim.

- U Britaniji me smatraju starom s 38, a ovde se ludo zabavljam. Prošle godine mi je na plaži prišao neverovatno sladak dečko, izgledao je jedva punoletno. Motao se oko mene, bio je čudesno šarmantan. Bila mi je čak pomalo i neprijatna njegova pažnja pa sam mu rekla da nađe neku mlađu ženu. Rekao mi je 'Ja ne želim mačkicu, želim pravu mačku'" - priča dobrostojeća ekonomistkinja iz Londona. Razvedena je, a odmor na Jamajci joj je najveća relaksacija u godini.

Lusi, 23-godišnjakinja koja se bavi organizacijom događaja, došla je početkom ove godine prvi put na kariipsko ostvro Sv. Luciju. Kaže da ju reč seks turizam asocira na Tajland i hrpu pijanih mladića koji se takmiče koji će spavati s više tamnoputih lepotica.

Kada ona i njene prijateljice odlaze na putovanje, žele da se osećaju nesputano i tetošeno od muškaraca.

- Odmah na početku sam upoznala Sandija. Bio je konobar u našem resortu. Star oko 30 godina, sa savršenim pločicama. Prvo smo samo flertovali, a kad bi mu završila smena bi dugo šetali po plaži i mazili se. Bio je divan, neverovatno romantičan - kaže Lusi.

Zbog strogih pravila u odmaralištima zaposleni ne smeju da prilaze klijentima tako da je ona morala da napravi prvi korak.

Kad je imao slobodan dan, Sandi je nju i prijateljicu odveo u obilazak obližnjeg grada. One su sve plaćale, a ponekad bi mu i ostavila poneku novčanicu u džepu od pantalona.

Lusi kaže da je sve shvatila vrlo neobavezno, ali joj svejedno nije bilo lako kad je odlazila. U međuvremenu je našla dečka kod kuće, ali, kaže, da opet bude sama, odmah bi se vratila na Karibe.

Iako sa ženske strane sve deluje jako romantično, u stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se zbog siromaštva odaju prostituciji. Valjanje na plaži i zadovoljavanje prilično bezazlenih Evropljanki njima je dobar način zarade, kojima mogu prehraniti sebe i porodicu, piše Independent.

Rečnik seksualnog turizma prilično je jednostavan, na primer, na Jamajci se takvi muškarci nazivaju 'momci s plaže' ili 'rastatutes'. Žene koje koriste njihove usluge nazivaju 'bocama mleka', kažu zbog njihove blede puti, ali i zato jer asociraju na 'nešto što treba napuniti'.

Džejn, koja ima 67 godina, proteklih 10 godina sve svoje godišnje provodi u zapadnoj Africi. Obožava tamošnje ljude, kulturu i hranu, a posebno muškarce.

- Uz njih se osećate kao prava žena. Ne smeta mi što im plaćam pića i večere ako provedu s mnom noć - kaže razvedena majka dva odrasla sina.

Objašnjava kako kod kuće muškarci njene starosti nisu poželjan materijal, ne zato što bi bili loši ljubavnici, već zato što oni samo žele novu ženu.

- Dosadilo mi je biti neko ko samo kuva i sprema drugome, to ionako činim za sebe. Sada želim seks i romantiku, nežnost - iskrena je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.