OSVOJIO SKORO DVA MILIONA NA LUTRIJI! Srećnik iz Ludberga otkrio da je imao TAKTIKU - ceo život je OVAKO igrao!
Foto: Dado Đilas

savet

OSVOJIO SKORO DVA MILIONA NA LUTRIJI! Srećnik iz Ludberga otkrio da je imao TAKTIKU - ceo život je OVAKO igrao!

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je novostečeni milioner

Objavljeno:

Da je dobio novac , nije odmah mogao da poveruje srećni dobitnik Džokera koji je 5. septembra osvojio iznos od dva miliona evra.

"Nekoliko puta sam proveravao brojeve na teletekstu kako bih se uverio da sam baš ja taj sretnik", izjavio je nasmejani igrač.

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je novostečeni milioner iz okolin Ludbrega, no veseli penzioner ipak je podelio sa ostatkom sveta nekoliko detalja.

"Otkako sam u penziji igram manje nego pre i iako sam znao da osvajam neke dobitke, niti jedan od njih nije bio blizu ovom", rekao je dobitnik i nastavio:

"Gotovo uvek igram iste brojeve; primera radi ovaj listić s Joker brojem igram već godinama i uglavnom uplaćujem na istom mestu."

Ilustracija
Ilustracija foto: Dragana Udovičić

Novi milioner je 30. avgusta, za tri evra, odigrao pretplatu na dva kola, dve kombinacije Lota 7 i naravno precrtao DA za igru Joker.

Pretplata se pokazala pravim odabirom – iako u izvlačenju od 1. septembra nije imao sreće, sledeća prilika i nova šansa čekali su ga u novom izvlačenju sedmice 5. septembra, a tada je sreća pokucala i na njegova vrata.

Sretni igrač kaže kako se neće promeniti, trudiće se da ostane isti te će živeti i dalje kako je živeo i do sad, ali svestan je da će mu ovaj dobitak svakako rešiti puno toga u životu.

"I dalje igram. Obećavam, srešćemo se opet na blagajni", rekao je uz smeh na samom kraju sretni penzioner.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.